Chantal Kleinjan – Groningen

Retreat juni

slide 1
Image Slide 2
Retraite juni 2022
Image Slide 1
Een weekend helemaal in het teken van jou
Image Slide 3
Ruimte voor Zijn, verbinding en ontspanning
Tuin The Land of Now 1
Geniet van de natuur en de prachtige tuin
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Volledig verzorgd weekend

Jij hoeft aan niks te denken, niks te doen. Je mag hier gewoon Zijn

Vakantie voor je Mind

Hier kan je mind tot rust komen, kun je dingen loslaten en ruimte creëren voor het nieuwe 

You do you

Ipv voor anderen klaar te staan, staat dit weekend helemaal in het teken van jou

Ken je die behoefte om soms even 'uit' te staan? Even helemaal offline mogen zijn, geen verplichtingen, geen tientallen keren per dag op je mobiel hoeven kijken. Even niet bezig zijn met de buitenwereld, met verwachtingen, rollen, deadlines, to-do lijstjes. En bovenal de behoefte om echt even tijd te nemen voor jezelf, om jezelf eens even een tijdje op nummer 1 te zetten. Dit laatste is toch vaak makkelijker gezegd dan gedaan. In onze drukke levens, vol met patronen en planningen is het haast onmogelijk om te zeggen 'Ik ga nu een paar uur de focus hebben op mijzelf.' Voor je het weet is er een afleiding, een telefoontje, iemand die jou nodig heeft… Zo zijn die momentjes van 'me-time' vaak van korte duur. 

Hoe zou het zijn als het mogelijk was om een heel weekend in een soort bubbel te leven? Jij mag al je verplichtingen even loslaten, anderen zullen je taken tijdelijk van je overnemen. Je stapt letterlijk even uit je normale leven, zodat je gewoonweg kunt zijn met jezelf. Ik heb deze bubbel gecreëerd voor jou! Het enige wat jij hoeft te doen is erin stappen. Het hele weekend lang is alles uitgedacht, verzorgd en geregeld. Zodat jij aan niks hoeft te denken. Laten we even inzoomen op het 'denken'. De hele dag door zijn wij zo druk in onze Mind, gedachten, piekeren, doemdenken. Heel vermoeiend en stressvol soms. Het lijkt onmogelijk om je Mind stil te krijgen. Zelfs al boek je een ontspannen dag naar de spa of plan je een avondje alleen thuis op de bank, onze Mind raast maar door.

Een retraite kan hierin het verschil maken! Je zou een retraite kunnen zien als een vakantie voor je Mind, als een soort mentale reset. Omdat jij letterlijk uit je huis stapt, weg van bepaalde prikkels en omdat je meerdere dagen achter elkaar in een utopische bubbel stapt, kan je mind tot rust komen. Door middel van activiteiten als meditatie en yoga zak je langzaam van je hoofd in je lichaam. Je gaat mentale ruimte creëren, waardoor je alle sessies en workshops op een heldere manier tot je kan nemen. Je kan tot waardevolle inzichten komen, oude patronen loslaten en jezelf beter leren kennen. Je gaat letterlijk als een andere versie naar huis, waardoor jij misschien dezelfde dingen op een andere manier gaat beleven. 

Data | Tijden | Locatie

Aankomst: vrijdag 17 juni 18:30

Vertrek: zondag 19 juni 17:00

Waar: The land of now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen

Dagprogramma’s (indicatie)

Vrijdag

Aankomst tussen 18:30 en 19:30

19:30 Soep staat klaar

20:30 Openingsceremonie

21:00 (optioneel) Ruimte voor verbinding, kennismaking met de groep, een fijn gesprek rond het kampvuur. Natuurlijk mag je je ook fijn terugtrekken op je kamer 😉

Zaterdag

8:30 Ayurvedisch ontbijt

9:15-10:15 Yin yoga *

11:30-12:30 Breathwork sessie *

Ayurvedische Lunch

Vrije tijd

15:45 Verzachtende meditatie (met reiki)

Ayurvedisch Diner 18:00

20:00 Als heerlijke afsluiting van de dag komt er een gastdocent een ontspannen Gongbad (klankschalen en gong sessie) begeleiden (soundtherapy) *

Zondag

8:30 Ayurvedisch ontbijt

9:15- 10:45 rustige yoga practice *

12:30 Ayurvedische Lunch

14:15-16:00 Workshop met als thema ‘stilstaan bij hoe ver je al bent gekomen’

17:00 afscheid

(indeling onder voorbehoud | tijden kunnen iets afwijken)

Zoals je ziet is er tussen sessies door altijd voldoende vrije tijd. In deze tijd kun je één van de wandelroutes uitproberen, gebruik maken van de sauna of gewoon heerlijk ontspannen in de serre of tuin. Je kunt ook naar beschikbaarheid een massage of een privé reiki behandeling boeken.

* Er komen dit weekend maar liefst 3 gastdocenten een sessie begeleiden! Ik gun jou de beste ervaringen, daarom heb ik gastdocenten uitgenodigd die met liefde hun werk doen en veel ervaring hebben binnen hun vakgebied.

Alle maaltijden zijn gebaseerd op ayurvedische principes. Wat betekent dat ze de balans tussen lichaam en geest stimuleren. Je kunt het zien als een soort detox voor je systeem. Onze privé chef zal het hele weekend lekkere gezonde en verse maaltijden voor ons bereiden.

Prijzen en kamers


De kamers in The Land of Now zijn voorzien van duurzame luxe boxprings voor een comfortabele nachtrust, een klein bureau en eigen badkamer met douche en toilet. Linnengoed en handdoeken zijn inbegrepen.


€ 425,- p.p. (2 persoons-kamer) 


€ 545,- p.p. (Privé kamer) 

Duo Discount:
Meld jij je samen met iemand aan, zodat jullie samen een tweepersoonskamer delen dan betalen jullie 
€790 (jullie ontvangen gezamenlijk 1 factuur)

ZIE JIJ JEZELF HIER AL GENIETEN?

Lijkt het je heerlijk om hier te zijn? Wacht dan niet langer en reserveer een kamer

Inbegrepen in het weekend:

2 overnachtingen. Slaapkamers beschikken over boxspring bedden. Je bed is opgemaakt en handdoeken liggen voor je klaar. Elke slaapkamer heeft een eigen toilet en badkamer

Gedurende het weekend 5 compleet verzorgde Ayurvedische maaltijden. Alle maaltijden zijn vegetarisch en biologisch. (Allergieën kunnen voor aanvang doorgegeven worden) 

De hele dag door thee, koffie, gefilterd water en in de middag een huisgemaakte snack

Alle sessies en workshops zoals vermeld op het dagprogramma

Gebruik van de buiten sauna

Fietsen waarmee je de buurt kunt verkennen, wandel je liever dan zijn er ook 2 wandelroutes

Genoeg vrije tijd om te relaxen en in de prachtige grote tuin te zijn

Natuurlijk is er altijd ruimte voor een goed gesprek, wat extra begeleiding of een vraag over meditatie of jouw beoefening.

Ruimte voor reflectie, bezinning en verdieping

Gratis WIFI

Gratis parkeergelegenheid. Het adres is Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen.

Kom je met het OV? Dan neem je vanaf station Groningen bus 178 naar ‘Veenweg hellum’. Wij kunnen jou oppikken van de bushalte. (Lopend is het ook goed te doen)

Gedurende dit weekend is er naar behoefte ruimte voor verbinding, openheid en gezelligheid. Denk aan mooie gesprekken, ervaringen delen en nieuwe mensen ontmoeten. Daarom is dit geen stilte retraite. Er zijn nauwelijks beperkingen of regels, zodat er een sfeer kan zijn van 'niks moet alles mag'. Natuurlijk wil ik jullie vragen om rekening met elkaar te houden. Dit kunnen we samen doen door in de avond de gesprekken te beperken tot de woonkamer, serre en tuin. Zodat de gangen van de slaapkamers en de slaapkamers altijd een plek van stilte zijn.

Extra's (tegen betaling):

Massage van 1 uur – 75 euro (beperkte plekken beschikbaar, geef deze optie aan terwijl je je kamer boekt)

Reiki (stoel) behandeling van 25 minuten – 35 euro (beperkte plekken beschikbaar, geef deze optie aan terwijl je je kamer boekt)

Verschillende biologische sapjes en frisdranken

Reserveren en annuleren


Aanmelden kan via e-mail, telefoon, whatsapp of mondeling. Na aanmelding ontvang je een factuur met het verzoek tot betaling van 50% van de Retraite binnen twee weken. Na betaling is jouw reservering een feit. Uiterlijk twee weken voor aanvang van de Retraite dient het restante bedrag voldaan te zijn (je ontvang hier een apart factuur van).

Kosteloos annuleren kan tot en met 17 april 2022. Bij annuleren na 17 april 2022 wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij annuleren na 17 mei 2022 wordt 100% van het totaalbedrag in rekening gebracht. 

Je kunt de algemene voorwaarden onderaan deze pagina vinden, in de zwarte balk onder het kopje informatie.

GA JIJ JEZELF DIT WEEKEND CADEAU GEVEN?

Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen in 'The land of Now'