Chantal Kleinjan – Groningen

We                Rise

Hallo lieve vrouw! Na een intens en bijzonder Retreat is er een mooie samenwerking ontstaan tussen Wendy & Chantal. We hebben mogen ervaren wat de kracht is van het samenkomen van bezielde vrouwen. Vrouwen die de wereld en zichzelf vanuit liefde willen benaderen. Vrouwen die van betekenis willen zijn en hun allermooiste leven willen leven vanuit vrijheid en overvloed. Wij als sisters hebben een missie. We zijn opzoek naar zingeving en verdieping. We voelen dat het tijd is om vol passie en vuur ons licht de wereld in te schijnen. It is time to rise!

We Rise

Wij geloven dat het nu in de wereld belangrijker dan ooit is om op te staan als zachte krachtige vrouw. Het is tijd voor bewuste, bezielde vrouwen om hun energie in de wereld te zetten. Dit gaat zorgen voor een enorme boost in de shift waar we nu al inzitten. De shift van een 'ego gedreven' wereld (Yang, hoofd, doordraven, geen ruimte voor gevoel/intuitie) naar een 'hart gedreven' wereld. En velen van jullie die deze pagina lezen doen dat in bepaalde mate al! Net als dat Wendy en ik dat ook doen op onze manier. Maar weetje, dit pad van licht en liefde volgen in een wereld die nu nog zo donker lijkt is best eenzaam en zwaar soms. En dit is super logisch, er zijn dagen en fases waarin we toch weer worden opgeslokt door oude patronen en collectieve conditioneringen. Soms duurt het even voordat we dit zelf doorhebben, aan de bel trekken, of onszelf oprapen en weer optillen naar het Licht.
Dit komt deels omdat we leven met een overtuiging dat we het zelf moeten kunnen, onszelf moeten redden. We zelf de antwoorden op onze levensvragen moeten vinden. We leven in een maatschappij van individualisme.
Dit raakt onze ziel enorm. We zijn namelijk niet bedoelt om het allemaal maar alleen te doen. We zijn bedoelt om in harmonie samen te leven! Elkaar te ondersteunen en upliften! Het is NU de tijd om samen te komen met like-minded souls, zodat we samen heaven on earth kunnen creëren.

Sister Tribe

Community

Hier ga je jouw Soulsisters ontmoeten.
Vrouwen in wie jij je herkent en bij wie je je thuis voelt

Sacred Cirkel

Elke maand komen we Live samen, om de diepte in te gaan
Iedere maand een uniek thema.

Extra’s

Wendy en ik gaan iedere maand onze eigen liefdevolle creaties met je delen

  • Hoe zou het zijn als je het niet allemaal alleen hoeft te doen??
  • Hoe zou het zijn om onderdeel te zijn van een Lichtnetwerk, die jou opvangt wanneer je valt??
  • Hoe zou het zijn als alles makkelijker mag gaan voor je? Je hoeft alleen maar jezelf te Zijn in deze community en in ruil daarvoor ga je Liefde en Inspiratie ontvangen

En eerlijk is eerlijk… Het is een beetje onwennig. Het is een beetje gek en spannend om samen te komen in een tribe met vrouwen die je eigenlijk niet kent! Het is eng om te leunen op anderen en je hart te openen. Maar dit is het verlangen van onze ziel en dit is waar deze tijd nu om vraagt. Wendy en ik gaan een setting creëren vanuit puurheid, mildheid en openheid. Zodat jij als member je veilig kunt voelen om jezelf te zijn. Zo zul je stapje voor stapje zakken in het warme bad van deze community. En uiteindelijk All In durven gaan, vanuit overgave en vertrouwen.

Wil jij deel uit maken van deze tribe?

Voel je dat het tijd is om samen op te staan vanuit liefde en kracht?

 

Al het praktische op een rij

Wat krijg je allemaal in dit maandelijkse membership, met elke maand een uniek thema:

  • 1 keer per maand komen we tijdens een sacred cirkel live samen via Zoom, dit is het moment waarin we de diepte ingaan. In deze cirkel van minimaal 2 uur is er ruimte voor verbinding, ervaringen, oefenen en inzichten. Na afloop ontvang je ook een opname.
  • Om ervoor te zorgen dat we de diepte in kunnen duiken binnen het maandthema, krijg je een week voor de cirkel een gechannelde boodschap van ons. Deze boodschap is er om je voor te bereiden op de energie van de sacred cirkel. Zodat het onderwerp wakker wordt en tot leven komt.
  • Na de Live Zoom Cirkel krijg je nog een gechannelde boodschap, die je zal helpen om het thema te gaan integreren in je dagelijks leven.
  • Elke maand ontvang je een bonus. Dit is een bijzonder en persoonlijk cadeau gecreëerd door onszelf. Denk aan een meditatie, een exclusieve podcast, een ritueel, een ontspannende ervaring etc. etc.
  • EN je krijgt korting op onze Retreats! Wij geloven dat eens in de zoveel tijd fysiek samenkomen het gevoel van Sisterhood en verbinding nóg meer versterkt. Als member krijg je korting op onze weekendretraites en themadagen.

 

Deelname aan onze We Rise Tribe is €33,- per maand

* Deelname is minimaal 3 maanden, daarna is het membership maandelijks opzegbaar.

 

Data sacred cirkels komende 3 maanden: Woensdagavonden om 19:30 uur.

 22 maart, 19 april, 24 mei

Welkomst Cadeau!!!
Bij inschrijving krijg je van ons de opnames + bonussen van de vorige maand gratis!
Zodat je nu al lekker aan de slag kunt

 

Ons bedrijf We Rise, de visie en het idee van een tribe en retraites is gebaseerd op onderstaand filmpje. Ik kan nu proberen om in mijn mooiste woorden de boodschap van deze video samen te vatten. Maar dat ga ik niet proberen want dit mooie, allesomvattende filmpje tells it all! Dus ik wil je van harte uitnodigen om de video te bekijken.

Als je herkenning of ontroering voelt voorbij de Mind, op het niveau van je ziel, dan is onze community er voor jou!

Voel jij de calling? Stap dan nu in door je aan te melden via de knoppen op deze pagina en profiteer nu van ons welkomstcadeau! Één maand gratis deelname.

Heel veel liefs Wendy & Chantal


 

 

 

Bedrijfsgegevens

WeRise

KvK: 88269515

we-rise@outlook.com

tel: 0653487291

Chantal Anna Kleinjan & Wendy de Klerk