Chantal Kleinjan – Groningen

Retreat nov

Heartwarming retreat
Nov 2022
Back to Nature
Land of Yemaya
Groningen
Women's Retreat
Time to connect
Back to nature

Dit puur natuur landgoed, waar alle natuur vrij kan groeien helpt je om contact te maken met jouw pure kern

Vrouwen Retreat

Tijdens dit retreat zal de vrouwelijke energie de ruimte krijgen. Krachtig, kwetsbaar en ontvankelijk

Verbinding

Vanuit de connectie met jezelf, kunnen verbinden met de vrouwen om je heen

Deze Retreat zal worden begeleid door Wendy en mij. Wij hebben dezelfde visie. We vinden en voelen dat het tijd is voor meer zachte en tegelijkertijd krachtige vrouwelijke energie in de wereld. We hebben beide ervaren hoe bijzonder het is wanneer een groep vrouwen samenkomt. Van nature ontstaat er dan al heel snel een vertrouwdheid, een openheid en een gevoel van verbinding. Vanuit die sfeer kunnen er hele mooie dingen ontstaan wanneer je gezamenlijk ceremonies ervaart. Er kunnen bijvoorbeeld hele fijne oergevoelens omhoog komen van kalmte, vrouwelijkheid, kracht, sisterhood. Door de vertrouwdheid lukt het je misschien ook om je helemaal over te geven aan een sessie en tot een diepe ontspanning of een mooi inzicht te komen. Je ziet de schoonheid in de ander, tegelijkertijd voel je de verbinding en de eenheid en besef je je dat die schoonheid ook in jou zit! Je gaat voelen wat voor mooie vrouw je écht bent. Misschien ga je daardoor wel dingen doen, toelaten of loslaten, dingen waar je voorheen moeite mee had. Bijvoorbeeld dansen! Je vrouwelijkheid of sensualiteit toelaten, jezelf omarmen, jezelf letterlijk een knuffel geven, lachen, huilen, strengheid richting jezelf loslaten en ga zo maar door. 

Het is ons doel een ruimte te creëren waarin alles er mag zijn

IS DIT PRECIES WAAR JIJ AAN TOE BENT?

MELD JE DAN NU AAN VOOR 1 VAN DE LAATSTE KAMERS

Data | Tijden | Locatie

Aankomst: donderdag 3 nov 17:00

Vertrek: zondag 6 nov 15:00

Waar: Land of Yemaya, Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde

Dagprogramma’s (indicatie)

Donderdag – Landen

Aankomst vanaf 17:00

18:30 Diner

20:00 Openingsceremonie 'zaadjes planten'

21:00 Ruimte voor verbinding/kennismaking. Er zal een kampvuur zijn en de heaters staan aan op het overdekte terras. Natuurlijk mag je je ook fijn terugtrekken op je kamer.

Vrijdag – Aarden

8:00 Ontbijt

9:00 Ochtendsessie, een mix van yin yoga en geleide meditatie

Vrije tijd

12:30 Lunch

14:00 Ceremonie in het teken van loslaten

Vrije tijd

18:00 Diner

20:00 Savasana concert. Naast alle prachtige ceremonies is dit 1 van de hoogtepunten van deze Retreat! Dit is een lig concert. Iedereen ligt op een zacht matrasje, samen, in stilte luisteren we naar de muziek. Op deze manier kan muziek op een dieper niveau binnenkomen. We mogen luisteren naar live muziek, verzorgd door een zangeres met haar klankschalen.

Zaterdag openen + verbinden

Vanaf 7:00, Stilte meditatie voor de liefhebber

8:00 Ontbijt

9:30 Breathwork sessie. Een zachte, milde, ontspannende sessie

Vrije tijd

12:30 Lunch

15:30 Cacao ceremonie + optioneel microdosing chocolaatje

18:30 Diner

20:30 Relaxing bedtime yin yoga / yoga nidra

Zondag integreren

8:00 Ontbijt

9:30 Ochtendsessie, tijdens deze sessie ga je ervaren hoe intuïtief je al bent

12:30 Lunch

14:00 Closing Ceremony 'Oogsten'

15:00 Afscheid

(indeling onder voorbehoud | tijden kunnen iets afwijken)

Zoals je ziet is er tussen sessies door voldoende vrije tijd. Je kunt hierin gebruik maken van een bijzonder wellness ritueel. Waarin je eerst in de sauna stapt, vervolgens maak je gebruik van een natuurlijk dompelbad (zwemmeer) en als laatst kun je gebruik maken van het scrubzout in de 'spa shower'.

 

Alle maaltijden zijn vegan en biologisch. Sommige kruiden worden geplukt op het landgoed waarop we verblijven!

Hi,

Mijn naam is Wendy de Klerk en ik ben feminine coach & plantmedicine healer.

Ik begeleid o.a. vrouwelijke ondernemers om te leven & ondernemen vanuit het hart. Ik faciliteer Heart- & Souljourneys en laat mensen ervaren hoe ze dichter bij hun ware essentie kunnen komen dmv de kracht van plantmedicijnen.

Cacao & Psilocybine kunnen in een ceremoniële setting transformeren als ware therapeuten. Zowel cacao als de psilocybine hebben hun eigen plantSpirit. Zij gidst je door je te laten zien & voelen wat er op dit moment belangrijk is voor jou om te weten. Plantmedicijnen brenger je naar een dieper niveau in je onderbewuste. Hier kan een therapeut vaak niet bij komen met alleen maar praten.  

Ik werk al een aantal jaar samen met 100% ceremoniële cacao. Voordat ik voor mezelf Souljourneys begeleide heb ik als facilitator gewerkt bij Houseofoneness. Hier heb ik, samen met andere mooie begeleiders, met veel plezier plantmedicijnen begeleidt.

Langzaam werd het tijd om volledig voor mezelf te werken. Alhoewel volledig voor mezelf? Ik werk graag samen met andere inspirerende zielen die van betekenis willen zijn voor de wereld. Vandaar dat ik graag ceremonies & plantmedicijnreizen faciliteer voor retraites. 

Ik kijk ernaar uit om samen met Chantal een prachtige retraite neer te zetten voor jullie. Een retraite waarin je mag thuiskomen bij jezelf!

Wendy

Prijzen en kamers


Land of Yemaya heeft verschillende kamertypes:

€ 690,- p.p. (Privé kamer) Nog maar 1 vrij!!!


€ 590,- p.p. (2/3/4 persoons-kamer) Kom jij samen met iemand? 1 of meerdere vriendinnen, collega's, familieleden, dan is dit kamertype perfect voor jullie. Ik vind het heel leuk als mensen samenkomen, dus geef ik jullie graag een 
'duokorting' (€25 pp).


Kom je alleen? En sta je open voor de ervaring van een gedeelde slaapplek? Dan is de 'slaapzolder' perfect voor jou! Dit is 1 hele grote verdieping, verdeeld in 2 ruimtes. De ene ruimte heeft 4 bedden en de andere ruimte 3. In elke hoek staat een bed. De verdieping is zo groot dat je veel ruimte rondom je bed hebt, dit zorgt voor een gevoel van privacy. Ik kan het weten, want ik heb hier ooit zelf geslapen! Ik vond het een hele prettige ervaring. De prijs van een bed op de slaapzolder is 
€ 490

Het sanitair is gedeeld, maar er zijn meerdere badkamers en wc’s op het terrein.

 

ZIE JIJ JEZELF HIER AL GENIETEN?

Lijkt het je heerlijk om hier te zijn? Wacht dan niet langer en reserveer een kamer

Inbegrepen in het weekend:

3 overnachtingen. Je bed is opgemaakt en handdoeken liggen voor je klaar. 

Toegang tot een hele bijzondere ceremonieruimte. Deze tempel is gebouwd op een ondergrond van rozenkwarts en bergkristal. Er heerst een hele serene sfeer. Tijdens het weekend kun je hier zitten/liggen wanneer je wilt opladen en genieten van de stilte.

Gedurende het Retreat 9 compleet verzorgde maaltijden. Alle maaltijden zijn vegan en biologisch. (Allergieën kunnen voor aanvang doorgegeven worden) 

Ben je een vroege vogel? Dan word je in de ochtend verwelkomd door de hertjes die over het landgoed lopen

De hele dag door thee, (fruit) water en vers fruit

Alle sessies en workshops zoals vermeld op het dagprogramma

Gebruik van de buiten sauna + zwemmeer

Genoeg vrije tijd om te relaxen en op het prachtige privé landgoed rond te struinen (6 hectare!)

Natuurlijk is er altijd ruimte voor een goed gesprek en wat extra begeleiding.

Ruimte voor reflectie, bezinning en verdieping

Gratis WIFI

Gratis parkeergelegenheid. Het adres is Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde.

Kom je met het OV? Dan neem je vanaf station Winschoten bus 12 naar ‘Tweekarspelenweg’. De bushalte is voor de deur. Op zondag rijden er alleen geen bussen! Dus dan moet je van tevoren even overleggen of er iemand is die jou kan afzetten bij Winschoten, of misschien zelfs wel nog dichterbij je huis 🙂 Komt altijd goed.

 

 

Reserveren en annuleren


Aanmelden kan via e-mail, telefoon, whatsapp of mondeling. Na aanmelding ontvang je een factuur, na betaling is jouw reservering een feit. 

Je kunt de algemene voorwaarden/annulerings voorwaarden onderaan deze pagina vinden, in de zwarte balk onder het kopje informatie.

GA JIJ JEZELF DIT WEEKEND CADEAU GEVEN?

Wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen op 'Land of Yemaya'