Chantal Kleinjan – Groningen

Reiki trajecten

VOELT HET ALSOF JE ‘STILSTAAT’?

Je voelt je 'lost' op je levenspad. Of je voelt dat er 'meer is' voor jou, maar je weet niet precies hoe en wat.

HEB JE LAST VAN LICHAMELIJKE KWALEN?

Dit kan variëren van schouderpijn, vermoeidheid tot een opgeblazen buik

ERVAAR JE STRESS OF HEB JE LAST VAN PIEKEREN?

Voelt het vaak druk in je hoofd?

nimble_asset_embrace-yourself_reiki1

WEER SOEPELER EN MEER GEAARD DOOR HET LEVEN GAAN

Reiki helpt als het ware om blokkades in het lichaam op te heffen. Deze blokkades kunnen fysiek, mentaal of spiritueel zijn(zie bovenstaande voorbeelden). Blokkades ontwikkelen zich vaak over meerdere jaren, ze kunnen ontstaan door langdurige stress, een traumatische gebeurtenis of door niet functionele patronen en denkwijzen. Deze blokkades kunnen zich uiten in allerlei soorten kwaaltjes. Veel van mijn cliënten hebben al van alles geprobeerd tegen deze kwaaltjes, zoals een bezoek aan de dokter en alternatieve voedingssupplementen. Helaas helpt dit niet of nauwelijks. Herken jij jezelf hierin? Dan kan Reiki ook de oplossing zijn voor jou. Reiki behandelt op energieniveau. Reiki zorgt ervoor dat de basis weer in balans komt.

“MIJN MISSIE IS OM JOU TE HELPEN BLOKKADES OP TE HEFFEN, ZODAT JE WEER VOLUIT KUNT LEVEN.”
JE VOELT JE WEER GEAARD

Meer richting, kracht en helderheid op jouw levenspad

MEER RUST EN ONTSPANNING

Je bent meer in het moment en je kunt oude patronen loslaten

VERLICHTING VAN LICHAMELIJKE PIJN

Eindelijk van je kwalen af

EINDELIJK VAN JE VAGE KLACHTEN AF!

Reiki is net als de meeste andere therapieën het meest effectief in de vorm van een traject. Het afbreken van blokkades gaat namelijk in laagjes. Het is dus onwaarschijnlijk dat een probleem waar je al maanden of jaren mee loopt, binnen 1 sessie verholpen kan worden. Daarom bied ik twee trajecten aan. Één losse sessie (€ 74,-) kun je boeken als kennismaking en als follow up.

Het eerste traject 'LOSLATEN WAT MIJ NIET MEER DIENT' is voor jou wanneer het voor jou voelt dat je een setje in de goede richting nodig hebt. Ergens voel, zie en weet je je richting, maar het komt niet helemaal lekker van de grond. Of je hebt de 'hoe' en de 'wat' nog niet helemaal helder en zou hierin graag meer guidance willen ervaren. Dit traject is ook voor jou wanneer je tegen bepaalde patronen/ blokkades en problemen aanloopt, maar deze problemen je leven niet totaal beïnvloeden. Over het algemeen 'functioneer' je dus prima… er heerst waarschijnlijk een groot verlangen in je, je weet diep van binnen dat er zo veel meer gemak, mogelijkheden, groei en alignment is voor jou.

Het tweede traject ” COMPLETE, LIEFDEVOLLE REIS' is voor jou, wanneer je echt even helemaal vast bent gelopen. Je ervaart wellicht burn-out klachten. Je komt er alleen niet meer uit en hebt behoefte aan liefdevolle guidance. Dit traject is een mooie aanvulling op een traject die jij wellicht aan het doorlopen bent met een psycholoog, coach of andere hulpverlener. Alleen 'praattherapie' kan je heel veel brengen, maar ik geloof dat sommige stukken passender kunnen worden geheeld met methodes als reiki. Misschien heb jij al meerdere methodes/therapieën geprobeerd en was het toch net niet allesomvattend genoeg voor je. Het hielp wel even, maar niet op de lange termijn. Het was eerder 'symptoombestrijding' dan het aanpakken van de oorzaak. Wel geloof jij dat er 'meer' is dan dat we alleen met onze zintuigen kunnen waarnemen en geloof je in de link tussen fysieke & mentale klachten. Dan kan het heel goed zijn dat energiewerk (reiki) is waar jij (onbewust) naar opzoek was.

LOSLATEN WAT MIJ NIET MEER DIENT

€ 207,- traject


  • 3 sessies van 60 minuten, in mijn praktijk
  • €69,- per sessie, ipv €74,-
  • €15,- korting
  • Je kunt eerst een losse sessie boeken, als je daarna besluit om voor het traject te gaan wordt de korting verrekend
COMPLETE, LIEFDEVOLLE REIS

€ 335,- traject


  • 5 sessies van een uur in mijn praktijk in Groningen
  • €67 per sessie, ipv €74. (€35 korting)
  • Je kunt eerst een losse sessie boeken, als je daarna besluit om voor het traject te gaan wordt de korting verrekend

WIL JIJ JEZELF DIT WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN?

Klik dan op de knop hieronder zodat we een kennismaking kunnen plannen

AANBEVELINGEN

Ik voelde me tijdens en na de sessie heel geaard. Ik was heel fijn bewust van mijn lichaam. Ook voelde ik een diepe ontspanning.
Emma (client)
Elke keer als ik een Reiki sessie krijg voelt het weer anders. Het lijkt alsof mijn lichaam precies weet wat ik die dag nodig heb en de Reiki behandeling geeft me dit dan. De dagen erna merk ik ook echt nog de uitwerkingen van de sessie.
Anke (Client)

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee.

Nee.

WIL JIJ WEER VOELEN HOE HET IS OM IN BALANS TE ZIJN?

Wacht dan niet langer, dit is het moment.