Chantal Kleinjan – Groningen

Over mij

OVER CHANTAL KLEINJAN

Het grootste deel van mijn leven ben ik een ‘pleaser’ geweest. Ik had vaak bewust of onbewust door hoe anderen zich voelden en wat hun behoeftes waren. Hierdoor had ik mijn aandacht veel meer op anderen gericht dan op mezelf. Het resultaat was dat ik de connectie met mezelf verloor.

Doordat ik niet meer in verbinding stond met mijn eigen innerlijke wereld, vond ik het erg moeilijk om contact te maken met mijn gevoelens en emoties. Dit maakte mij vervolgens erg onzeker. Ik ging mezelf vragen stellen als: ‘Is er iets mis met mij?’ en ‘Waarom lukt het me niet om te veranderen?’. De antwoorden op dit soort vragen zocht ik toen nog niet binnen in mezelf, maar bij anderen. Voor lange tijd ben ik zoekende geweest naar mijn eigen identiteit, naar wie ik zelf was.

Na jaren van zelfreflectie, therapieën en opleidingen heb ik mezelf stukje bij beetje gevonden. Ik leerde steeds beter naar mijn eigen behoeftes te luisteren en hier vervolgens ook naar te handelen. Ik leerde dat ik alles aan mezelf kon geven, wat ik vroeger van anderen gemist had. Ik leerde grenzen aangeven en ‘nee’ zeggen. Ik ging inzien hoe sterk en veerkrachtig ik ben. Vanaf toen maakte ik mijn eigen keuzes, wat anderen daar ook over dachten en zeiden. Ik heb geleerd om trots te zijn op mezelf en om lief te zijn voor mezelf. Ik voelde me eindelijk thuis bij mezelf.

Toen wist ik dat ik er klaar voor was om anderen te helpen op hun pad van innerlijke groei. In mijn werk als coach heb ik een gezonde balans tussen twee sterk ontwikkelde eigenschappen van mezelf. Aan de ene kant laat ik mij leiden door mijn intuïtie en aan de andere kant gebruik ik bij alles wat ik doe mijn professionele kennis.

Mijn kwaliteiten en passies

PSYCHOLOGIE

3 jarige Bachelor opleiding Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen.

MINDFULNESS TRAINER

2 jarige opleiding bij het CVM te Amsterdam. Ik heb 2 diploma's behaald, zowel voor de basisopleiding als de vervolgopleiding.

ACT COACH

1 jarige opleiding via Stresswise Academy. Hier heb ik geleerd Acceptance and Commitment toe te passen in mijn eigen leven en over te brengen aan anderen.

REIKI MASTER

Ik ben opgeleid door een Reiki Master en heb 3 certificaten behaald.

  • Reiki 1
  • Reiki 2
  • Reiki 3
Yin Yoga Teacher

Diploma behaald bij Arhanta Yoga

Liquid Breath Teacher

Breathwork coach

Yoga Nidra Teacher

Yoga Nidra is een krachtige tool voor ontspanning, heling en manifestatie

Retreat Facilitator

Gedurende het jaar organiseer en begeleid ik meerdere Retreats

WIL JIJ MET MIJ SAMENWERKEN?

Klik dan op onderstaande knop om een afspraak te plannen