Chantal Kleinjan – Groningen

Mindfulness Groningen

ERVAAR JIJ STRESS IN JE DAGELIJKS LEVEN?

LAAT JIJ JE MEESLEPEN DOOR GEVOELENS EN GEDACHTEN?

LEEF JIJ VAAK OP DE AUTOMATISCHE PILOOT?

Je wilt graag wat bewuster door het leven gaan.

VIND JIJ HET MOEILIJK OM TE VOELEN?

Zowel lichamelijke sensaties als emoties

Embrace Yourself - Mindfulness

WAT IS EEN MINDFULNESS TRAINING?

In deze 8 weekse mindfulness training ontwikkel je vaardigheden waardoor je stressprikkels eerder opvangt. Ook leer je beter omgaan met niet helpende gedachten. Je leert patronen herkennen en hiermee omgaan. Je traint je concentratie en je kunt makkelijker ontspannen. Je ervaart meer rust in je hoofd. Je zult gemakkelijker grenzen kunnen aangeven. Met mindfulness ga je bewuster door het leven.

De training is ervaringsgericht. Dit wil zeggen dat je veel gaat doen en ervaren. Je leert door te herhalen. Hierbij is een actieve en leergierige houding behulpzaam. Het is een praktische training. Met behulp van oefeningen en tools kun jij ook na de 8 weken zelfstandig met mindfulness bezig blijven. Thuis oefenen is een belangrijk onderdeel tijdens deze training. Hiervoor moet je dagelijks ongeveer 30 tot 45 minuten rekenen.

“HET IS MIJN MISSIE OM MENSEN DIE BEHOEFTE HEBBEN AAN INNERLIJKE GROEI, OP EEN UITDAGENDE MAAR LIEFDEVOLLE MANIER TE ONDERSTEUNEN IN HET VERGROTEN VAN HUN VEERKRACHT. ZODAT ZIJ WEER VOLOP KUNNEN LEVEN.”

MINDFULL LEVEN IS MIJN PASSIE

Al vanaf mijn tienerjaren heb ik vaak het gevoel gehad dat ik anders was dan anderen. Ik had andere behoeftes en een andere denk en zienswijze. Voor lange tijd heb ik proberen mee te doen met de rest. Hierdoor heb ik zelf ervaren hoe het is om problemen te hebben met identiteit, eigenwaarde, je ware essentie vinden, grenzen durven aangeven en jezelf durven zijn.

Langzaam aan ging ik mezelf meer accepteren en luisteren naar mijn intuïtie. Dit zorgde ervoor dat ik veel ging lezen over boeddhisme en mindfulness. Vervolgens groeide mijn interesse en ging ik retraites en lezingen bijwonen. Nadat ik enkele jaren later de opleiding tot mindfulness trainer heb afgerond, is mindfull zijn echt mijn leefstijl geworden. Hierna groeide mijn passie om anderen te gaan begeleiden op hun pad. Daarom ben ik ACT coach en Reiki master geworden.

RESULTATEN NA DEZE 8 WEEKSE MINDFULNESS TRAINING

MEER RUST IN JE LEVEN

Je weet nu hoe belangrijk het is om af en toe langzamer te gaan, in plaats van altijd door te blijven rennen.

JE GAAT BEWUSTER DOOR HET LEVEN

Je herkent je eigen patronen en je weet nu hoe je kunt ingrijpen.

EEN NIEUWE FRISSE BLIK

Je beschikt nu over tools en kennis die jij zelfstandig kunt toepassen in je leven.

UITSTELLEN HOEFT NIET MEER, JE KUNT NU BEGINNEN!

Bij twijfel kun je altijd even contact opnemen voor meer informatie, of om je vragen te stellen. Wil je wel, maar houdt iets je nog tegen? Bedenk dan dat 8 weken een relatief korte periode is om in te investeren, gezien de levensveranderende effecten. 

Vanaf januari 2022 kun je een vergoeding krijgen vanuit je zorgverzekeraar. De vergoedingen voor een mindfulnesstraining liggen tussen de 100 en 350 euro. Via deze link kun je kijken hoeveel jouw zorgverzekeraar vergoed: zorgwijzer.

Vergoed jouw zorgverzekeraar niet? Je kunt ook een vergoeding krijgen via je werkgever. Bijna alle werkgevers hebben een budget preventie, een ziekteverzuimbudget en /of een budget persoonlijke ontwikkeling (LBB). Ook kan er binnen grotere organisaties een beroep worden gedaan op bedrijfsmaatschappelijk werk.

Ben je van plan om een mindfulness­training te gaan volgen, dan is het handig om daar rekening mee te houden bij het eventueel overstappen naar een nieuwe zorgverzekeraar aan het einde van het jaar (je kunt wisselen van zorgverzekeraar tot en met 31 december).

MINDFULNESS TRAINING

€ 450,-


  • 8 weken
  • 8 lesdagen van +/- 2 uur
  • Gratis intake gesprek
  • Werkboek en audiobestanden
  • Wetenschappelijk bewezen
  • Vergoeding mogelijk
Komende startdata:
De volgende groepstraining start op woensdagavond 5 oktober om 18:30. En zal vanaf dan elke woensdagavond zijn, 8 keer in totaal.

Trainingen kunnen ook op maat worden gegeven (bijvoorbeeld in duo's). Data en tijdstippen in overleg.

 

Deze training is ook individueel te volgen. Het grote voordeel hieraan is dat we meer de diepte in kunnen gaan en kunnen inzoomen op thema's die voor jou het meest spelen. Bij een individueel traject duren de sessies 1,5 uur en de prijs hiervoor is 690 euro

 

 

WIL JIJ JEZELF DIT WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN?

Klik dan op de knop hieronder zodat we een kennismaking kunnen plannen

VEELGESTELDE VRAGEN

Ja. Zowel vanuit je zorgverzekering als via je werkgever is er vergoeding mogelijk

Ja. Dit hangt af van hoeveel jij vergoed krijgt van je zorgverzekeraar of werkgever.

VIND JE HET TIJD VOOR VERANDERING?

Wacht dan niet langer, dit is het moment.