Chantal Kleinjan – Groningen

Thuis Zijn       Bij Jezelf

Hoe waardevol is het voor jou om simpelweg te kunnen Zijn?
Aanwezig zijn in het contact met jezelf en anderen. Aandachtig zijn bij de dingen die je doet.

Mindfulness en Bewustzijn écht verweven in je leven.
Dat is een nieuwe 'Habit' die jij jezelf eigen kunt maken.
Habits, oftewel gewoonten creëer je door herhalen, door oefenen. Dat gaan wij samen doen, elke maand opnieuw.
Iedere maand ga je de Zijnsmodus ervaren en steeds dieper belichamen. Het contact met jouw community cirkel zal je belichaming van Zijn nog verder versterken EN je de connectie en voldoening brengen waar je zo naar verlangt.

Leren Zijn

Healthy habits are learned in the same way as unhealthy ones …
Through practice.
Wayne Dyer

Een community én een reis naar binnen, waarin je kwaliteiten als compassie en kalmte gaat ontwikkelen?

Yess, dit is een 2 in 1 maandelijks programma (geheel online)

Ten eerste ga jij deel uit maken van een community. En niet zomaar een community, zoals een facebook groep die zich in mum van tijd vult met 100 vrouwen, waarvan je de naam niet eens kent en waar de connectie heel ver te zoeken is.
Nee ik ga kleine 'cirkels' samenstellen. Jij gaat een cirkel vormen met +/- 10 gelijkgestemden. Met jouw cirkel komen we 1 keer per maand live samen(via Zoom)! Zodat er echte verbinding en diepgang kan ontstaan.

Ten tweede creëer ik 1 keer per maand een moment voor jou! Een moment voor jou alleen! Het gaat hier om ontvangen, ontspannen en Zijn. Deze sessie is niet interactief, in tegenstelling tot de sessie met je cirkel. Je kunt dus achterover leunen, je camera uit en de focus bij jezelf.
Hier vind de Magic plaats. Hier ga je ervaren hoe het is om thuis te zijn bij jezelf. Ik ga je kennis laten maken met verschillende bewustzijnsvormen. In deze sessies mag ik mijn kracht, mijn leefstijl met je delen en aan je overdragen.

Vanuit mijn Zijn mag ik jou; momenten, ervaringen van Zijn aanreiken. Door mijn kalmte, zul je vrij gemakkelijk zelf ook in het warme bad van Zijn zakken.

Wat je krijgt:

Community

Eindelijk een online community waarin echte connectie en diepgang gaat ontstaan

 

Me-time

Elke maand een heerlijke sessie voor jou!

Waarin we o.a. (lichaams- en/of adem) bewustzijn gaan trainen

New Habits

Meer kalmte, zingeving en connectie

voor maar 14 euro per maand!

We willen altijd meer. Meer kennis, meer groei, meer cursussen…. En we willen grootser, sneller, de beste versie van onszelf worden etc.

We zijn op zoek naar die nieuwste methode of die life-changing sessie… Die ons dichterbij onszelf gaat brengen. Die ons gaat helen en voor innerlijke vrede gaat zorgen.

We zoeken innerlijke gewaarwordingen in externe situaties!

Externe factoren zorgen niet voor lange termijn voldoening. Daarom springen we vaak van het ene consult naar de volgende healing.

Ken je dat gevoel van: een soort (spirituele) onrust, ongenoegen, gevoel van gebrek, nog niet goed genoeg zijn, nog niet geheeld zijn…

Dat gevoel is het resultaat van 'je verlossing' zoeken in externe factoren.

Ook al heb je zo'n fijne sessie gehad met een holistisch therapeut. Er komt weer een moment dat je naar huis gaat. En dat je alleen op de bank zit. Wat doe je dan? Wees eens eerlijk: kun jij 'gewoon' zijn? Zonder afleidingen… BewustZijn met jezelf.

Simpelweg Zijn, in de stilte, met jezelf… Is iets wat velen zijn verleerd. In de drukke wereld waarin we leven is dit misschien wel het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Ipv rennen en doorgaan (van e-book naar gratis webinar), leren te pauzeren. Terug naar de kern, naar thuis zijn bij jezelf.

Kracht in simpliciteit

Eenvoud, puurheid en (bewust)Zijn, brengt jou dichterbij de kern

Wil jij deel uit maken van dit programma?

Zodat je op continue basis werkt aan de meest waardevolle kwaliteit die je kunt belichamen: simpelweg Zijn

 

Dus, wat je in dit membership niet moet verwachten zijn allerlei interessante webinars en de nieuwste hypes en methodes en noem allemaal maar op.

Nee we gaan terug naar waar het allemaal om draait. Je gaat de verbinding met jezelf versterken door je bewustzijn te ontwikkelen. Bewustzijn van je lichaam, je adem, gevoelens. Je gaat houdingskwaliteiten als compassie en mildheid ontwikkelen.

Je zult versteld staan wat deze 2 maandelijkse sessies op den duur gaan doen in je leven. Je zult na verloop van tijd merken dat je ook buiten onze sessie om vaker in de Zijnsmodus bent. Dat is het mooie van mindfulness en bewustzijn, het sijpelt door in je leven. Elke maand opnieuw planten we zaadjes die ook in andere aspecten van je leven tot bloei zullen komen.

Het is zó waardevol om te leren om momenten van pauze en van zelfcompassie in te bouwen in je dagelijkse leven! Gewoon thuis op de bank, of op zolder tussen de vuile was (in ons geval in een kamer achter je laptop). Zulke bewustzijnsmomenten in je ‘normale dag’ zijn 100keer waardevoller dan een groots inzicht tijdens een cursus. Het zijn de kleine dagelijkse momenten die tellen. Zo creëer je lange termijn gewoontes.

If you want to change your world

You need to start cultivating Good Habits

Al het praktische op een rij:

Om tussentijds contact met de leden van jouw persoonlijke cirkel te kunnen hebben, maak ik een whatsapp groep voor jullie aan. Zelf zit ik ook in deze groep. Ik vind het leuk om af en toe met jullie mee te denken, te sparren, jullie vragen te beantwoorden. 

De twee maandelijkse sessies vinden plaats via Zoom. Ze zullen ongeveer 1,5 uur lang zijn.

De sessie in het teken van Zijn wordt opgenomen. Als je hier niet live bij kunt zijn, dan kun je alsnog deelnemen aan de sessie op een ander moment.

De sessie met de intieme cirkel wordt niet opgenomen, omdat ik wil stimuleren dat iedereen hier live bij is, zodat echte interactie mogelijk is. Als je hier een keer niet bij aan kunt sluiten is het ook niet zo dat je inhoudelijk 'iets mist'. Zie het meer als een verbindingsmoment.

Data van de sessies in je intieme cirkel spreek ik met jullie af, die staan dus nu nog niet vast. Data van de Zijns sessies staan al wel vast. Data voor de komende 6 maanden zijn: maandagavonden 19:30 uur, 21 november, 19 december, 16 januari, 13 februari, 13 maart, 10 april. Deze worden opgenomen! Dus het maakt niet uit als je deze data niet kunt.

Betaling vindt maandelijks plaats via automatische incasso. De maandelijkse bijdrage is €14,44(incl. btw). Deze prijs is inclusief 2 live meetings en een whatsapp groep met jouw cirkel.

Motivation is what gets you started.
Habit is what keeps you going.