Chantal Kleinjan – Groningen

Holistische       Reis

6 weken duiken wij samen de diepte in. De diepte in jouw Ziel en de diepte in je Mens-zijn.
We gaan ontdekken waar jij tegenaan loopt in jouw Mens-zijn (denk aan angsten, belemmerende overtuigingen, patronen) én we gaan energetische blokkades oplossen die jou er van weerhouden je stralende zelf te zijn. Wat wil er vanuit jouw diepste kern en je hart ontstaan? Hier gaan we vervolgens bezielde actiestappen aan koppelen. Zodat je het echt gaat Leven.

Holistische reis – 6 weken

The wound is the place where the Light enters you
Rumi~

Wat dit traject zo uniek maakt is dat ik het compleet ga afstemmen op jou! Zodat het, de meest waardevolle, op maat gemaakte reis voor JOU wordt.
De sessies kunnen inhoudelijk zoveel kanten op, soms zullen we het hebben over struggles die jij ervaart rondom het 'mens-zijn' (problemen met ego/denkgeest, uitvoeren van je dromen=actie, problemen in je gevoelswereld=emoties). Andere momenten duiken we meer spirituele thema's in als: je ziels purpose en missie (je grootsheid/kracht, je intuïtie, bezieling). 

Het mooie is dat die richting zich vanzelf altijd aandient, we hoeven van te voren niet te bedenken waar we het over gaan hebben in de komende sessie. Vaak begin ik de sessie door jou 'gewoon' de vraag te stellen hoe het met je gaat en wat er de afgelopen week heeft gespeeld. En trust me… daar vloeit altijd met gemak een sessie van een uur uit voort. Sinds ik intuïtief werk zijn de sessies veel magischer en waardevoller dan toen ik de sessies nog wel (mentaal) voorbereidde. Dit komt omdat ik mij nu afstem op een aantal kernwaarden en me daardoor laat leiden. Deze waarden zijn: liefdevolle aanwezigheid bij jou, ik ben een zuiver kanaal en geef jou vandaag precies wat je nodig hebt en last but not least VERTROUWEN

Holistische 6 weken Reis:

Coaching

In depth coaching 1 uur per week
(begeleiding op mentaal en emotioneel niveau)

 

Healings

Tijdens dit magische traject ontvang je van mij een Liquid Breath reis (ademwerk) (heling op fysiek en energetische niveau)

Reading

Dit geschenk gaat jou, ook na ons traject helpen op spiritueel niveau.
Een liefdevolle confidence boost voor het bewandelen van jouw (zielen) pad

Wil jij deze reis samen met mij maken?

Zodat je je weer Heel voelt en je vanuit zachte kracht jezelf bent

 

In het kort…. Voor wie is dit traject?

  1. Jij bent op zoek naar bezieling / zingeving in je leven.
  2. Je worstelt in het hebben van balans. (geven, ontvangen, yin, yang etc)
  3. Jij voelt je zoekende en/of lost. Zoekende naar jouw pad, je missie, je kwaliteiten& passies.
  4. Je bent klaar voor (bezielde) actiestappen! En je staat open voor begeleiding in dit proces.
  5. Je hebt je misschien wel je hele leven 'anders' en/of eenzaam gevoeld.
  6. Doordat je je niet begrepen/gezien voelt voor wie je werkelijk bent, ben je je gaan aanpassen aan anderen, in je hoofd gaan leven, contact met je intuïtie/gevoel verloren.
  7. Je bent klaar voor deze deep dive, ook al vind je het spannend, ook al is het ergens ook wel weer lekker en veilig waar je nu zit. Diep van binnen verlang je naar vooruitgang/ontwikkeling. Je bent klaar voor jouw volledige potentie en voor het verwezenlijken van je visie en zielsmissie.
  8. Verlangen naar rust, innerlijke vrede en Zijn (mindfulness)

Herken jij je in 1 of meerdere van deze punten? Dan is deze reis geschikt voor jou!

“The wound is not my fault, but the healing is my responsibility”

Hieronder lees je een aantal ervaringen over voorgaande intuïtieve trajecten

Al het praktische op een rij:

Jij ontvangt 5 live intuïtieve coachingssessies! Die vinden 1 keer per week plaats en duren 1 uur lang (online). Dagen en tijdstippen kies jij zelf (mag overdag en s'avonds)

In week 6 is er de bijzondere Live sessie waarin we een magische en helende ademreis gaan maken(online). Een sessie waarin je energetisch veel kunt loslaten én ook opladen. Onbewust slaan we zoveel op in ons lichaam, ademwerk is dé tool om dit los te laten. 

En dan is er nog de reading! Hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan met Dimphy! Ik heb haar ontmoet toen ze tijdens mijn tweede Retreat een concert kwam verzorgen. Toen voelde ik al wat een enorm zuivere en bijzondere ziel ze is! We hebben altijd contact gehouden. Naast soundhealing heeft Dimphy nog een enorm grote gave.
Dimphy kan contact maken met jouw gids(en) en in dat contact schrijft ze de mooiste readings uit. Voorafgaand aan de reading formuleer je een vraag/thema en daar ontvang je dan een geschreven document over die Dimphy tijdens een zoomcall aan je uitlegt. Tijdens die call kun je dus ook al je vragen etc stellen. 

Startdatum is up to you! Starten op korte termijn is bijna altijd mogelijk 🙂 maximale wachttijd van 3 weken. 

Wil jij deze reis samen met mij maken?

Let's take a deep dive together

 

Why me?

Misschien ken je mij (Chantal Kleinjan:p) nog helemaal niet zo goed. Waarom zou je nu bij mij dit intuïtieve traject volgen? Ten eerste ben ik heel breed opgeleid wat ervoor zorgt dat ik een grote 'schatkist' heb aan tools/kennis die ik kan inzetten voor jou. Ik ben psycholoog, mindfulness trainer en ACT coach, daarnaast ben ik ook reiki master, ademcoach, yin yoga en yoga nidra docent. Ten tweede is mijn intentie voor iedere sessie en interactie met jou altijd: het volledig aandachtig zijn in het moment en mijn hart en intuïtie volledig openen naar jou. Uit ervaring kan ik nu zeggen dat er dan de meest magische dingen ontstaan! Veel mooier dan wanneer ik een protocol of stappenplan uit een opleiding volg.