Chantal Kleinjan – Groningen

Holistische       Reis

Een maand lang duiken wij samen de diepte in. De diepte in jouw Ziel en de diepte in je Mens-zijn.
Op allerlei verschillende lagen en met verschillende tools gaan we ontdekken waar jij tegenaan loopt in jouw Mens-zijn (denk aan angsten, belemmerende overtuigingen, patronen) én gaan we verhelderen waarom jij hier bent als Ziel. Wat wil er vanuit jouw diepste kern en je hart ontstaan? Hier gaan we vervolgens bezielde actiestappen aan koppelen. Zodat je het echt gaat Leven.

Holistische reis – 1 maand

The wound is the place where the Light enters you
Rumi~

Wat dit traject zo uniek maakt is dat ik het compleet ga afstemmen op jou! Zodat het, de meest waardevolle, op maat gemaakte reis voor JOU wordt.
Hierboven omschrijf ik als voorbeeld dat we ons zowel op struggles rondom het mens-zijn kunnen richten als op struggles rondom je ziels purpose en missie. Wat uiteindelijk de richting van dit traject wordt, heeft o.a. te maken met je hulpvraag, je behoeften, het punt waar je nu bent in je leven etc. etc.
Als voorbeeld: stel jij bent iemand die al jaren lang cursussen, therapievormen etc volgt. Hierdoor heb je inzicht in je patronen en heb je kwaliteiten als zelf beheersing en gedrags-activatie geleerd. En toch voelt het alsof er iets mist, alsof je tijdens die trajecten niet écht gezien werd en twijfel je of je wel de juiste keuzes hebt gemaakt in je leven… Dan heb jij waarschijnlijk veel behoefte aan Bezieling. Zingeving, contact met je intuïtie en hartgedragen keuzes, is waar jij diep van binnen naar verlangt. Dat zal dan de rode draad in ons traject zijn.
Het kan ook andersom! Stel jij hebt je de afgelopen jaren veel gefocust op spiritualiteit en leven vanuit je hart. Waardoor je veel liefdevolle en 'Yin' kwaliteiten hebt ontwikkeld. Dan kan het zijn dat je jezelf hierin wat bent verloren. Bent gaan vastklampen en focussen op alleen dat aspect van jezelf. Waardoor je wellicht problemen ervaart in: tot actie komen, een gezonde balans in je leven (vooral de balans tussen geven en ontvangen). Een gebrek aan Yang (mannelijke kwaliteiten) in je leven leidt vaak tot 'klachten' als: onzekerheid, jezelf klein houden (te bescheiden), eenzaamheid, niet kunnen manifesteren wat je eigenlijk wil. Herken jij je in deze omschrijving? Dan zullen we ons in het traject veel op waarden + bezielde actie richten.
Dit zijn 2 uiteinden van dezelfde lijn die ik hierboven beschrijf (1 uitschieter naar yang en 1 uitschieter naar yin). De meeste mensen zitten ergens daar tussenin. Dit uit zich in het (soms) ervaren van problemen in je gevoelswereld, je intuïtie, bezieling én (soms) problemen met ego/denkgeest, uitvoeren van je dromen, je grootsheid/kracht. Dan zal het een mooi gebalanceerd, holistisch traject worden waarin veel verschillende tools en onderwerpen aan bod komen.

Holistische 4 weekse Reis:

Coaching

In depth coaching 1 uur per week + laagdrempelige coaching via onze Voxer chat.
(begeleiding op mentaal en emotioneel niveau)

 

1 op 1 ceremonie

Tijdens deze magische avond richten we ons op de energetische laag.
Helen en Loslaten

Reading

Dit geschenk gaat jou, ook na ons traject helpen op spiritueel niveau.
Een liefdevolle confidence boost voor het bewandelen van jouw (zielen) pad

Wil jij deze reis samen met mij maken?

Zodat je je weer Heel voelt en je vanuit zachte kracht jezelf bent

 

In het kort…. Voor wie is dit traject?

  1. Jij bent op zoek naar bezieling / zingeving in je leven.
  2. Je worstelt in het hebben van balans. (geven, ontvangen, yin, yang etc)
  3. Jij voelt je zoekende en/of lost. Zoekende naar jouw pad, je missie, je kwaliteiten& passies.
  4. Je bent klaar voor (bezielde) actiestappen! En je staat open voor begeleiding in dit proces.
  5. Je hebt je misschien wel je hele leven 'anders' en/of eenzaam gevoeld.
  6. Doordat je je niet begrepen/gezien voelt voor wie je werkelijk bent, ben je je gaan aanpassen aan anderen, in je hoofd gaan leven, contact met je intuïtie/gevoel verloren.
  7. Je bent klaar voor deze deep dive, ook al vind je het spannend, ook al is het ergens ook wel weer lekker en veilig waar je nu zit. Diep van binnen verlang je naar vooruitgang/ontwikkeling. Je bent klaar voor jouw volledige potentie en voor het verwezenlijken van je visie en zielsmissie.
  8. Verlangen naar rust, innerlijke vrede en Zijn (mindfulness)

Herken jij je in 1 of meerdere van deze punten? Dan is deze reis geschikt voor jou!

“The wound is not my fault, but the healing is my responsibility”

Hieronder lees je ervaringen van een klant over de Chat die wij tijdens dit traject samen hebben geopend

Al het praktische op een rij:

4 weken lang brengen wij als het ware door in een liefdevolle vertrouwensbubbel. Een onderdeel van die bubbel is de voxer chat die wij samen openen (bijna hetzelfde als whatsapp, mijn voorkeur gaat uit naar voxer /gratis app/, omdat we dan onze privé whatsapp chats gescheiden kunnen zien van onze voxer chat. Deze chat zou je kunnen beschouwen als een soort dagboek die jij mag vullen. Gedurende de 4 weken kunnen er momenten zijn dat je een inzicht/ervaring met me wil delen, even iets van je af wil schrijven etc etc. Op bepaalde momenten lees en beantwoord ik je berichten. Het is aan jou hoeveel je gebruik wilt maken van deze chat. Je mag dagelijks gebruik maken van deze vorm, wanneer schrijven bijvoorbeeld echt jou ding is. Ik kan me ook goed indenken dat je het te onrustig of too much vindt. Zie het dan gewoon als een mogelijkheid die je zou kunnen benutten. Niks hoeft alles mag 😉

Voxer is een heel fijn extraatje voor je. Waar het qua coaching eigenlijk om draait zijn onze live sessies! Die vinden 1 keer per week plaats en duren 1 uur lang (via beeldbellen, microsoft teams). Dit zijn de sessies waar de grote inzichten en shifts gaan plaatsvinden. Dagen en tijdstippen kies jij zelf (mag overdag en s'avonds)

Dan is er 1 hele bijzondere avond in mijn praktijkruimte in het centrum van Groningen. Een 2 uur durende, helende ceremonie helemaal voor jou. Ik neem je mee in een cacao ceremonie, een milde ademreis en als kers op de taart masseer ik een ontspannende essentiële olie in op een aantal plekken op je hoofd, zodat jij daarna heerlijk meteen je bed in kunt. Tijdens de ademsessie geef ik je tegelijkertijd een healing, terwijl je slaapt zal deze helende energie doorwerken (de dagen erna trouwens ook nog 😉

*Woon jij niet in de buurt van Groningen??  Dan kun je alsnog deelnemen aan dit traject! Ipv bovenstaande ceremonie ontvang je dan 2 keer een healing op afstand. Of een online(via beeldbellen) cacao ceremonie + liquid breath reis.

En dan is er nog de reading! Hiervoor ben ik een samenwerking aangegaan met Dimphy! Ik heb haar ontmoet toen ze tijdens mijn tweede Retreat een concert kwam verzorgen. Toen voelde ik al wat een enorm zuivere en bijzondere ziel ze is! We hebben altijd contact gehouden. Ergens in ons contact ontdekte ik een enorm grote gave die zij heeft. 
Dimphy kan contact maken met jouw gids(en) en in dat contact schrijft ze de mooiste readings uit. Voorafgaand aan de reading formuleer je een vraag/thema en daar ontvang je dan een geschreven document over die Dimphy tijdens een zoomcall aan je uitlegt. Tijdens die call kun je dus ook al je vragen etc stellen. 

Startdatum is up to you! Starten op korte termijn is bijna altijd mogelijk 🙂 maximale wachttijd van 3 weken. 

En dan ben je nu natuurlijk enorm benieuwd naar de prijs van deze magische reis!!!

Dit Holistische pakket heb ik in mei gelanceerd en ik houd altijd van cadeaus geven, vaak in de vorm van een pilot/ early bird prijs.
Dus ook dit keer wil ik jullie dat weer aanbieden 🙂

Maand Mei Lancering:
De hele maand mei hanteer ik de pilot prijs van €295

Vanaf juni gaat de prijs naar €444

*Wil je heel graag profiteren van deze mei aanbieding, maar staat je agenda in mei al aardig vol? Dan mag je het traject ook ergens in juni laten starten.
Om het nóg aantrekkelijker en toegankelijker te maken voor iedereen mag je dit bedrag ook in 2 termijnen betalen (via automatische incasso)

Wil jij deze reis samen met mij maken?

Profiteer nu van deze INSANE pilot aanbieding!

 

Why me?

Misschien ken je mij (Chantal Kleinjan:p) nog helemaal niet zo goed. Waarom zou je nu bij mij dit intuïtieve traject volgen? Ten eerste ben ik heel breed opgeleid wat ervoor zorgt dat ik een grote 'schatkist' heb aan tools/kennis die ik kan inzetten voor jou. Ik ben psycholoog, mindfulness trainer en ACT coach, daarnaast ben ik ook reiki master, ademcoach, yin yoga en yoga nidra docent. Ten tweede is mijn intentie voor iedere sessie en interactie met jou altijd: het volledig aandachtig zijn in het moment en mijn hart en intuïtie volledig openen naar jou. Uit ervaring kan ik nu zeggen dat er dan de meest magische dingen ontstaan! Veel mooier dan wanneer ik een protocol of stappenplan uit een opleiding volg.