Chantal Kleinjan – Groningen

Heaven on       Earth
Community

GRATIS Community en inspiratie platform voor 'Love Visionairs'

Deze naam (Love Visionairs) gaat over jou als jij verlangt naar een wereld vol Liefde.
En diep van binnen weet dat het nu onze missie is om die wereld van liefde; hemel op aarde, samen te creëren.

Heaven on Earth Community

Lieve Love Visionair,

Wat een transformerende, intense en leerzame weg ben jij aan het bewandelen!
De Berg des levens zou je het kunnen noemen haha 😉 En kijk eens wat een mooie uitzichten je gaande weg al hebt mogen bewonderen!
En hoe ver je al bent gekomen, de voet van de berg kun je waarschijnlijk al helemaal niet meer zien onder je…
En de top van de berg is wellicht ook nog niet zichtbaar voor je. De tocht is vaak best zwaar he…. Ik kan het weten want ik bewandel mijn berg, net zoals jij nu de jouwe bewandelt 😉
Maar het is goed om eens stil te staan bij: 'ohja vergeleken met 2 jaar terug …. ben ik al best een heel eind gekomen.

Ook al VOELT het alsof we helemaal alleen zijn in onze tocht naar de top… Weet dat veel anderen ook hun berg beklimmen nu en waarschijnlijk ook nog eens met een soortgelijke missie!

Jij verlangt ernaar om tijdens je klim omhoog, alles wat jou niet meer dient achter te laten op het bergpad. Alles wat jouw rugzak zwaar maakt… angsten, ongeheelde stukken van dit leven of van vorige levens, (familie) patronen… je wilt niks liever dan deze (liefdevol) achter je laten.
Sterker nog!!! Je bent dit al aan het doen! Je doet dit al.
Zodat jij steeds lichter en steeds krachtiger je pad vervolgt, om uiteindelijk boven de mist en wolken uit te komen. Daar waar het helder is en waar je huid rechtstreeks contact maakt met het (zon)Licht. Hier sta je dan en je kijkt naar beneden vanuit het adelaars perspectief. Je ziet wat er speelt, je ziet wat waarheid is en wat illusie is. Je ziet wie jij bent en wat jij de wereld te bieden hebt. Vrij van angst laat je nu je volledige Licht neerdalen op aarde. Heaven on Earth

Grote kans dat jij tijdens de bergtocht…. best vaak is dezelfde (val)kuil stapt! En vaak uit balans raakt. 
Ook zul je nu veel last hebben van de mist om je heen. De mist staat voor alle angst, lage frequentie, dualiteit en chaos die nu zo sterk aan het licht komt in de wereld)

Deze community kan dé plek zijn voor je waar je altijd, iedere dag, even kunt uitrusten, kunt opladen, je weer kunt verbinden met de waarheid en jouw waarheid. In dit platform zorgen we er samen voor dat het een 'bubbel' is van zuivere, liefdevolle energie.
Hier ontmoet je andere Love Visionairs die ook op reis zijn om de missie van de ziel te volbrengen.
Daarnaast vind je er allerlei cursussen, helende ceremonies, lezingen en energietransmissies die ervoor gaan zorgen dat jij tot innerlijke balans komt! Harmonie tussen yin & yang. Die balans is nodig om tot de top te komen! Die harmonie zorgt namelijk voor Heelheid. En als whole being kun je pas een hemelse missie hier op aarde volbrengen.

Deze community kan je helpen je processen te versnellen & het zal je weerbaarder maken tegen de aardse dualiteit. Iedere maand weer worden er ongelofelijk veel zaadjes bij je geplant, die een krachtige basis gaan vormen voor de nieuwe wereld waar we naartoe aan het bewegen zijn.

 

Online Community Platform

Sessies

Iedere maand nieuwe toevoegingen aan het aanbod. Denk aan ceremonies, cursussen, workshops van gastdocenten…

Allemaal om jou te helpen harmonie te creëren in jezelf 

Live Events

Iedere maand komen we als community minstens 1 keer Live samen.
Dit kan 'simpelweg' zijn om even in te checken, samen de week af te sluiten; kopje thee, reflectie, meditatie. Of we gaan samen op een diep helende reis.

Community

Iedere maand leren we elkaar een stukje beter kennen. In het 'community deel' zijn meerdere 'tempels' altijd geopend. Een tempel om je ervaringen te delen, een tempel om vragen te stellen, een tempel om rituelen en/of je grootste droom te delen. Ruimte voor interactie, begeleiding & verbinding

Wil jij deel uit maken van deze Community?

Je bent welkom Lieve Love Visionair

Mijn visie
Ik voel dat deze community niet voor iedereen is. Simpelweg omdat ik ook niet voor iedereen ben haha. Ik heb best een specifieke manier van praten. Ik praat heel makkelijk over: God, universum, de bron en die termen allemaal door elkaar heen (ik hecht geen waarde aan de naam, voor mij gaat het erom dat ze allen hetzelfde betekenen). Verder is het voor mij ook volkomen normaal om te zeggen: je creëert je eigen werkelijkheid, lineaire tijd bestaat niet, in de kern bestaat er geen goed en slecht (dit is slechts de aardse dualiteit), je hebt altijd een keuze, dat wij mensen goddelijke beings zijn…. and many more…… Mochten sommige van deze uitspraken weerstand bij je oproepen dan is mijn community waarschijnlijk niet de plek voor jou. 

Ik zou zeggen: deze community is er voor jou als jij verlangt naar diepgang in sessies/ cursussen etc. Jij vind het fijn om per onderwerp echt de diepte in te gaan, zodat je volledig kunt ervaren hoe het voor je is, of het ook jouw waarheid is en of je het wilt meenemen op je reis.

Naast alle waardevolle en diepgaande sessies die in de modules staan, mag je ook verwachten dat ik maandelijks allerlei extra's met jullie deel. Ik ga dit platform namelijk ook beschouwen als mijn nieuwe 'social media platform'. Mijn intentie is om steeds meer hier aanwezig te gaan zijn en steeds minder op instagram. (instagram voelt energetisch niet meer als een zuivere match) Dus wie weet ga ik geregeld eens Live, deel ik mijn hersenspinsels in de vorm van VIP podcastjes, houden we een Challenge enzovoorts. 

Praktisch
  • Onderdeel zijn van deze community is helemaal GRATIS. Jij hebt gratis toegang tot het interactieve community deel, waar je kunt posten, sharen en reageren. Het is mijn visie om hier echt een 'eigen wereld' van te maken. Een magisch, high vibe platform, waarin we elkaar inspireren en upliften.
  • Daarnaast heb je gratis toegang tot meerdere meditaties, sessies, ceremonies etc. Hier blijf ik ook steeds nieuwe inhoud aan toevoegen.
  • En misschien wel de aller leukste….. Iedere maand mag je deelnemen aan een gratis Live bijeenkomst
  • Dit platform werkt via Huddle, een professionele tool die zelfs komt met een gratis app voor op je mobiel! 

 

“WE ARE THE ONES, WE HAVE BEEN WAITING FOR”

Stap nu in onze ‘Light Frequency’ Community

Because you deserve a little bit of MAGIC everyday 😉