Chantal Kleinjan – Groningen

Fundament
Training

Verbinding & Vertrouwen leren integreren en belichamen in je dagelijks leven

Hoe zou het zijn dat wanneer er veel onrust om je heen is en wanneer alles in de maatschappij lijkt in te storten, jij je staande weet te houden. En niet zomaar staande, nee jij bent zo sterk verbonden met jouw essentie, jouw visie en jouw WAARHEID en jij ervaart zo'n diep vertrouwen in jezelf, het universum en het kosmische plan waar we allemaal onderdeel van zijn. Dat geen enkele externe trigger ervoor zorgt dat jij van je koers afwijkt. (los van de 'dips' waar we allemaal af en toe in zitten ;))

Jij hebt de shift gemaakt, je ziet de 'duisternis' niet meer als een plaag of als een tegenslag je ziet het als een uitnodiging en als een cadeau verpakt in een onaantrekkelijke verpakking ;).

Je bent trouw aan jezelf, je weet hoe je naar binnen keert en hoe je de fluisteringen van je intuitie kunt horen. Je geeft niet op, je laat het donker je niet meer meezuigen naar beneden, je bent en blijft je EIGEN lichtpunt. 

Je kunt, wat er ook gebeurt terugvallen op JEZELF, je bent erachter gekomen dat jij de belangrijkste persoon in je leven bent en dat je belangrijkste taak is om eerst je eigen fundament zó krachtig te maken dat je essentie moeiteloos als een stralende ster naar buiten straalt. Dit is hoe jij de wereld en anderen helpt! Door op de eerste plaats je stralende zelf te ZIJN.

Wat zou er dan gebeuren?? Als jij en ik, in deze tijden van chaos en GROTE verandering in de wereld, staande zijn gebleven in ons Licht. Het donker het niet hebben laten 'winnen'. Kijkend naar de wereld zien we alle 'as' van alle systemen die 'afgebrand zijn'. En dan is het onze beurt, nu al is het onze beurt! Om van alle as die steeds meer om ons heen verschijnt, NIEUWE systemen te bouwen (from the ashes we will rise ;)). Onze lichtpunten te bundelen en actief te bouwen aan de nieuwe wereld. 

Dat wordt onze 'beloning' voor het trouw bijven aan onze essentie: een prachtige harmonieuze en liefdevolle wereld! Die we uiteindelijk samen bouwen, maaaar heel belangrijk! Die bij onszelf begint! Het is de optelsom van al onze indviduele lichtpunten samen! Dus eerst mogen we nu allemaal massaal naar binnen keren! Zelf het interne werk doen. Zelf prachtige kwaliteiten als vertrouwen, verbinding, compassie, bewuste communicatie etc etc gaan Masteren! Gaan belichamen. Het zelf gaan leven in ons alledaagse leven! Ieder moment zelf de belichaming zijn van hemel op aarde.

Je hebt hiervoor verschillende kwaliteiten eigen te maken = te belichamen.

Om jou hierin te begeleiden of beter gezegd te trainen ga ik de komende periode (= jaren ;)) meerdere trainingen aanbieden. Steeds 1 training per kwaliteit/ thema. Zodat we per thema mega diep kunnen gaan helemaal tot aan de verankering in je systeem. Want mijn doel voor alle trainingen is dat jij tot langdurige verandering komt in je dagelijks leven. Dat je zelfstandig dit gaat masteren, je dus je eigen teacher/healer etc wordt. Je leert tappen uit de oneindige bron die IN jou zit. Wanneer we zien dat ALLES wat we verlangen binnenin onszelf is dan = HEMEL OP AARDE héél dichtbij. 

Laten we bij het begin beginnen: de foundation course. Want van alle prachtige kwaliteiten die je uiteindelijk wilt belichamen springen er voor mij 2 uit. deze vormen voor mij de basis van alles. Verbinding (met ALLE delen van jezelf + het universum) en Vertrouwen.

In een training van een hele dag, Live via Zoom gaan we met deze 2 aan de slag. Dit doen we volgens mijn model die leidt tot werkelijke verandering.

Mijn model bestaat uit 3 stadia en deze is de rode draad voor al mijn trainingen. Stadium 1 = 'weten', deze fase is mentaal, gaat over inzicht en kennis. Stadium 2 = 'ervaren', hierin ga je een mentaal concept voelen, in je lichaam, in emoties of in energie en dan Stadium 3 = 'Zijn', hierin ga je zelf actief het concept toepassen, je gaat DOEN, waardoor het kan klikken in je systeem, je er vertrouwen in opbouwt dat je het kunt en je het ook in je dagelijks leven gaat integreren. Dit is belichaming. Je BENT het dan. Deze laatste fase is uiteraard de belangrijkste voor transformatie 😉
In mijn trainingen gaat 25% van de tijd naar fase 1, 25% naar fase 2 en 50% naar fase 3. Het zijn dus actieve trainingsdagen waarin je ook al meteen aan de integratie werkt. Daarom zijn mijn trainingen alleen live met mijn live begeleiding en kun je ze niet via opnames zelf doen. De kracht zit 'm echt in het samen zijn en oefenen en ervaren! In de interactie en de mogelijkheid om vragen etc te stellen. 

Foundation Course

Hoe klinkt dit so far??

Je bent nu vast benieuwd naar hoe de training er precies uitziet en de praktische punten:

  • De groeps training start met de Live dag op zaterdag 20 juli, deze dag is van 9 uur t/m 17 uur! Ja echt een deep dive dus 😉 Dat moet ook als je iets wilt belichamen. Uiteraard meerdere pauzes gedurende de dag.
  • Daarna ontvang je als actieve integratie begeleiding meerdere mails van me in de 2 weken na de live dag. 

Deze combi is voldoende om daarna volledig zelfstandig het geleerde te blijven toepassen in je leven = ware transformatie = weer een stapje dichterbij hemel op aarde! Yay 😉 

  • Na 2 weken is er ook nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een live Q&A sessie (weer via Zoom). Deze is op maandagavond 5 aug om half 9

Dit alles kun je nu aanschaffen voor maar 44 euro ex btw! Deze mooie prijs heb ik gekozen, omdat deze trainingen echt als de vervulling van mijn missie voelen en ik hier het liefst zo veel mogelijk mensen mee wil helpen.  *Omdat het een Live training is, is er maar beperkt plek. Dus als je 'm voelt zou ik zeggen, wacht niet te lang 😉

Zie ik je 20 juli?