Chantal Kleinjan – Groningen

Cursus Manifesteren

Slide 1
Cursus ‘leren manifesteren’
Image is not available

Word de creator van jouw werkelijkheid

Slide 2
Alles is al in jou aanwezig
Image is not available

Jij bezit nu al alle kwaliteiten die nodig zijn om in overvloed te kunnen leven

Slide 3
It’s all about frequency
Image is not available

Je kunt leren in te tunen op een andere, hogere frequentie

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

 

Ik heb een groepscursus ontwikkeld waarin jij overvloed gaat creëren voor jezelf. Je gaat leren en ervaren dat het mogelijk is om je dromen te realiseren. En ik hoor je nu denken: 'hoe dan?!' 

Het mooie is dat het helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Wij denken vaak dat verandering gepaard gaat met veel tijd, moeite, energie en hele grote moeilijke stappen zetten. Manifesteren gaat juist uit van hele kleine stapjes zetten. Je begint met kleine babystapjes te zetten in je gedrag, je houding en je gedachten. 

Als je gaat manifesteren werk je met energie. Wat nodig is om dit werken met energie succesvol te maken is vertrouwen en intentie. Wat ik van jou vraag in deze cursus is 4 weken volledige commitment. Deze cursus kan alleen werken als jij er minstens 4 weken helemaal voorgaat, door te oefenen en het serieus te nemen. Je kunt het zo zien: wat je tot nu toe allemaal hebt geprobeerd, heeft er nog niet toe geleid dat je je dromen hebt gerealiseerd. Anders heb je geen interesse in deze cursus. Dus waarom niet deze 'methode' proberen? Wat heb je te verliezen? Alles wat ik vraag is 4 weken inzet. En waarschijnlijk, ben jij er na de 4 weken net zo enthousiast over als ik en ga je ermee door. 

Heb je het gevoel dat er meer is voor jou in dit leven?

Al je sterke kwaliteiten komen nu niet helemaal tot zijn recht, je hebt dromen en ambities maar je hebt geen idee waar je moet beginnen

Je zou ook zo graag net zo succesvol, gelukkig en vol overvloed willen zijn als haar…

Maar je denkt dat dit niet is voorbestemd voor jou

Je zit vast in bepaalde patronen en gedachten die jou klein houden

Het lukt je niet om bepaalde belemmerende gedachten, angsten en onzekerheden de baas te worden. Ze bepalen grotendeels hoe jij je leven leeft

Herken jij je in 1 van bovenstaande punten? Dan is de cursus Leren Manifesteren iets voor jou!

WIL JIJ JEZELF DIT WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN?

Oké klinkt allemaal prachtig en veelbelovend tot nu toe, maar je bent vast ook erg benieuwd naar wat manifesteren nu precies is en hoe het werkt.

Misschien heb je wel eens gehoord van The law of attraction, of van The Secret. Deze gaan uit van hetzelfde principe als manifesteren. Het principe van de kwantumfysica. De kwantumfysica is een wetenschap en manifesteren is dus gebaseerd op deze wetenschap. De kwantumfysica laat zien dat alles bestaat uit hele kleine trillende deeltjes, oftewel energie. Wij kunnen dit niet zien, maar overal om je heen in de lucht zijn deze deeltjes die bestaan uit bepaalde frequenties/golflengtes. Frequenties kunnen hoog of laag zijn en alles daartussen. Wat blijkt is dat deeltjes met een bepaalde frequentie zich aangetrokken voelen tot deeltjes met precies zo'n zelfde frequentie en daar ook naartoe bewegen.

Wij als mensen hebben ook een frequentie en die frequentie stralen wij uit in het kwantumveld. Je frequentie kan laag of hoog zijn, dit kan verschillen van moment tot moment en hangt af van meerdere factoren. Heel kort door de bocht kun je zeggen dat wat jij uitstraalt in het kwantumveld, je vervolgens ook aantrekt. Als voorbeeld, 'je hebt een goede dag, je geniet van een wandeling en van de natuur. Je hoort vogels zingen en je voelt de zon op je gezicht. Je voelt je dankbaar.'

Dankbaarheid is een emotie met een super hoge frequentie. Op zo'n moment zend jij dus hoge frequenties uit in het kwantumveld. Wat blijkt: mensen die zich hier bewust van zijn en zichzelf trainen in het hebben van bepaalde overtuigingen, gedachten, emoties en gedrag die allemaal een hoge frequentie hebben, trekken ook kansen en mogelijkheden aan in hun leven met dezelfde frequentie. Je gaat dan dus kleine wonderen ervaren in je leven (die steeds groter en regelmatiger kunnen worden)

Hetzelfde geldt andersom. Mensen die altijd maar klagen en jaloers zijn en boos zijn, die ervaren in hun leven ook vrij weinig prettige en positieve ervaringen. Omdat ze die simpelweg niet aantrekken met hun energie. 

Misschien ken jij wel zulke mensen als die ik hierboven beschrijf. Eigenlijk weten en zien we dit (onbewust) al. Nu weet je dus dat dit harde wetenschap is! En dat jij hier invloed op hebt. Je kunt dit oefenen en trainen. In deze cursus ga ik je helpen, hoe jij zo veel en vaak mogelijk hoge frequenties kan uitstralen in je dag. Zodat jij de kansen en mogelijkheden gaat aantrekken in je leven waar je zo naar verlangt.

Na deze cursus:

Heb jij geleerd om te kijken naar mogelijkheden ipv beperkingen

Dit betekent dat je een shift hebt gemaakt in energie. Jij kiest ervoor om hoge frequenties uit te zenden en te ontvangen.

Heb jij oude overtuigingen in liefde losgelaten en is er ruimte ontstaan voor nieuwe overtuigingen

Overtuigingen die overeenstemmen met overvloed. Denk aan zelfverzekerdheid, waardigheid, liefde, vrijheid.

Ben jij letterlijk een andere versie van jezelf

Je uitstraling en houding zijn verandert, je bent anders in het contact met mensen, je mindset en gedrag is anders.

Lets create some magic!

Deze cursus is alleen voor mensen die er helemaal voor willen gaan. Dit is niet iets wat je gewoon maar even voor de lol doet. Je gaat namelijk 4 weken lang elke dag bezig zijn met het toepassen van wat je hebt geleerd. Soms maar een paar minuten per dag, maar je bent ermee bezig! Verandering kan alleen optreden door te oefenen, oefenen, oefenen en herhalen, herhalen, herhalen. Overvloed komt helaas niet zomaar aanwaaien, dus als je resultaat wilt moet je bereid zijn om te geven.

Cursus ‘Leren Manifesteren’

€ 44,-

  • Live les via beeldbellen, 2 lessen van +/- 1,5 uur
  • Theorieboek met daarin alles over de 'wat' en 'hoe' van manifesteren
  • Door mij ingesproken meditatie, die jou helpt bij het creëren van overvloed
  • Persoonlijk cadeautje!

Eerstvolgende cursus is op 3 en 10 feb om 19:30 via Teams

Lets do it! I’m ready to create

Bij deze kies ik voor verandering