Chantal Kleinjan – Groningen

ACT Coaching

HEB JE HET GEVOEL DAT ER DAGEN VOORBIJ GAAN ZONDER DAT JE IETS WAARDEVOLS HEBT GEDAAN?

Dit raakt je en dit zou je graag anders willen!

HEB JE MOEITE MET KEUZES MAKEN?

Twijfel je vaak lang over wat je wil of over wat het beste voor je zou zijn?

VIND JE HET LASTIG OM JE VERLANGENS OM TE ZETTEN IN ACTIES?

Stel je dingen vaak uit?

HERKEN JE PATRONEN IN JEZELF DIE NIET HELPEND ZIJN?

Vaak terugvallen in hetzelfde gedrag of dezelfde gedachten.

Embrace Yourself - Coaching

JE VOLLEDIGE POTENTIE LATEN ZIEN AAN JEZELF EN DE WERELD

Wil jij meer tevredenheid ervaren in je leven en duidelijker voor ogen hebben wie je bent en wat je wilt? Binnen dit traject gaan we werken aan 2 verschillende domeinen. Het eerste domein behandelt alles wat te maken heeft met gedachten, gevoelens, aanwezig zijn in het moment en contact maken met je ‘observerende zelf’. Dit zijn processen die binnen in jezelf plaatsvinden. Het tweede domein richt zich veel meer naar buiten toe. Dit domein heeft alles te maken met actie ondernemen. In deze fase gaan we alle inzichten die je hebt gekregen in fase 1 omzetten in gedrag, met behulp van realistische doelen. Aan het eind van dit traject zul jij je de principes van ACT (Acceptance and Commitment) helemaal eigen hebben gemaakt, waardoor je een nieuwe leefstijl hebt ontwikkeld die aansluit bij jouw waarden. Dit betekent dat je vanaf nu keuzes gaat maken die passen bij waar het voor jou echt om draait in het leven. Met als resultaat, een zinvol leven.

“HET IS MIJN MISSIE OM MENSEN DIE BEHOEFTE HEBBEN AAN INNERLIJKE GROEI, OP EEN UITDAGENDE MAAR LIEFDEVOLLE MANIER TE ONDERSTEUNEN IN HET VERGROTEN VAN HUN LEVENSENERGIE. ZODAT ZIJ WEER VOLOP KUNNEN LEVEN.”

MINDFULL LEVEN IS MIJN PASSIE

Al vanaf mijn tienerjaren heb ik vaak het gevoel gehad dat ik anders was dan anderen. Ik had andere behoeftes en een andere denk en zienswijze. Voor lange tijd heb ik proberen mee te doen met de rest. Hierdoor heb ik zelf ervaren hoe het is om problemen te hebben met identiteit, eigenwaarde, je ware essentie vinden, grenzen durven aangeven en jezelf durven zijn.

Langzaam aan ging ik mezelf meer accepteren en luisteren naar mijn intuïtie. Dit zorgde ervoor dat ik veel ging lezen over boeddhisme en mindfulness. Vervolgens groeide mijn interesse en ging ik retraites en lezingen bijwonen. Nadat ik enkele jaren later de opleiding tot mindfulness trainer heb afgerond, is mindfull zijn echt mijn leefstijl geworden. Hierna groeide mijn passie om anderen te gaan begeleiden op hun pad. Daarom ben ik ACT coach en Reiki master geworden.

Embrace Yourself - Coaching

RESULTATEN NA DEZE 8 WEEKSE TRAINING

MEER VERTROUWEN IN JEZELF

Je ziet weer mogelijkheden en je weet nu uit ervaring dat je kunt omarmen.

JE GAAT BEWUSTER DOOR HET LEVEN

Je herkent je eigen patronen en je weet nu hoe je kunt ingrijpen.

EEN NIEUWE FRISSE BLIK

Je beschikt nu over tools en kennis die jij zelfstandig kunt toepassen in je leven.

UITSTELLEN HOEFT NIET MEER, JE KUNT NU BEGINNEN!

Veel cliënten vinden het spannend om te beginnen aan een coachingstraject. Dit snap ik heel goed en daarom hecht ik veel waarde aan het kennismakingsgesprek. Dit eerste gesprek is een mooie kans om al je vragen te stellen. Ik zal de werkwijze zo duidelijk mogelijk uitleggen, zodat jij met een gerust hart kan starten. Het allerbelangrijkste aan deze kennismaking is het aanvoelen of er een klik is met mij en of je je kunt vinden in mijn methode.

DE SLEUTEL TOT EEN ZINVOL LEVEN

350 

  • Gratis kennismakingsgesprek 
  • 6 sessies van 60 minuten (traject)
  • Dit traject is altijd individueel 
  • Naar behoefte uit te breiden met meerdere sessies

WIL JIJ JEZELF DIT WAARDEVOLLE CADEAU GEVEN?

Klik dan op de knop hieronder zodat we een kennismaking kunnen plannen

VEELGESTELDE VRAGEN

Nee.

Ja, je betaalt dan 2 keer €250,-. De eerste betaling vind plaats voor aanvang van het traject en de tweede betaling 4 weken later.

VIND JE HET NU ECHT TIJD VOOR VERANDERING?

Wacht dan niet langer, dit is het moment.