Chantal Kleinjan – Groningen

Lid zijn van een community
waarin je elkaar écht leert kennen

Community

Waardegericht leven

Een rijk en zinvol leven, ervaar je door op continue basis vorm te geven aan jouw diepste verlangens

Authenticiteit

Door maandelijks deel te nemen aan nieuwe ervaringen, ga je ontdekken waar jouw interesses en kwaliteiten liggen

Samen

Verbinding is de drijfveer achter deze creatie. Laten we de shift maken van individualistisch naar samen

 

Dit lidmaatschap gaat over 'commitment'. Je hebt jezelf vast wel eens de volgende vragen gesteld: “Wat wil ik nu echt? Waar wil ik dat mijn leven voor staat, wat zijn mijn grootste verlangens?” Dit soort vragen brengen je bij je waarden. Het achterhalen en verhelderen van je waarden is vaak nog niet zo moeilijk. Veel bewuste mensen hebben waarden als: bezieling, compassie, liefde, verbinding, gezondheid, gelijkwaardigheid, betrokkenheid, openheid, eerlijkheid, diepgang en ga zo maar door.

Je waarden verduidelijken is vaak niet het moeilijkste, maar dan komen we aan bij commitment. Dat betekent: kun je op regelmatige basis vormgeven aan je waarden in je dagelijks leven. Neem jij actiestappen, zodat je je waarden leeft?

Dit blijkt in de praktijk vaak moeilijker. We stellen dit soort actiestappen vaak uit, of houden het maar een korte periode vol.

Herken jij 1 van de volgende uitspraken? “Ooit lijkt het me fijn om yogalessen te nemen. Als ik over een paar jaar meer tijd heb, ga ik een oude hobby oppakken. Gezond eten en/of bewegen is (nu) niet voor mij weggelegd. Ik zou wel eerlijker/opener willen zijn, maar mijn omgeving maakt dit onmogelijk voor me… En ga zo maar door.

Met als resultaat: vaak doen we niet de dingen, die we eigenlijk heel graag zouden willen en die heel belangrijk voor ons zijn. Dit kan ons het gevoel geven dat er iets mist, een gebrek aan voldoening, weinig innerlijke rust en kalmte. 

En ik geef eerlijk toe! Het is ook heel moeilijk om op regelmatige basis vorm te geven aan je waarden. Omdat allerlei automatische patronen, angsten en overtuigingen je in de weg gaan zitten. Iets simpels als je aanmelden voor 1 yogales kan al heel veel weerstand en gevoelens in je oproepen. 

1 van de grootse voordelen van dit lidmaatschap is: Je hoeft je maar 1 keer aan te melden en daarna worden alle sessies je continu, zonder moeite aangereikt. Met 1 klik op de knop zit je in een sessie die jouw waarden vervult! Met dit lidmaatschap geef je dus op regelmatige basis (2 keer per maand) vorm aan jouw waarden! Met als gevolg meer zingeving, tevredenheid en vervulling in je leven.

Zo simpel is het echt! Kleine veranderingen, zoals 2 keer per maand aan iets deelnemen kunnen je hele kwaliteit van leven veranderen! Het zit 'm dus niet in 'groter, beter en meer', nee juist door kleine realistische stappen te zetten richting je waarden ga jij een rijk en zinvol leven ervaren.

Deze community is in de vorm van een lidmaatschap. Het idee is 1 grote community, onderverdeeld in kleine cirkels (verderop lees je hoe ik de cirkels ga vormen). 2 keer per maand komen we live samen (online). 1 meeting is met je kleine intieme cirkel en 1 meeting is met alle cirkels samen. Het samenkomen met jouw intieme cirkel, gaat een hele interactieve meeting zijn. Ten eerste zal het thema kennismaking centraal staan en gedurende de maanden zal er steeds meer vertrouwen en openheid ontstaan. Dan is er alle ruimte om echt de diepte in te gaan, alles mag gedeeld worden, gevraagd worden. Soms zal het de vorm krijgen van groepssharing en soms 1 op 1 coaching, waarin de anderen ook veel inzichten opdoen. Qua vorm is alles mogelijk, het ligt heel erg aan de behoeften van de specifieke cirkel (hierover straks meer).

Dan is er ook nog de maandelijkse sessie met alle cirkels samen, de hele community dus. Deze sessie zal niet interactief zijn. Dit is een sessie waarin jij mag ervaren, gewoon mag zijn. De aandacht bij jezelf, jij mag ontvangen. Ik ga hier de fijnste sessies voor jullie organiseren. Je kan bijvoorbeeld denken aan yoga, ademwerk of meditatie. Maar ook aan workshops, lezingen, ceremonies. Soms zal ik deze alleen begeleiden en soms samen met een gastdocent.

Tijdens beide sessies zul je dan ook verschillende waarden vervullen: met de grote maandelijkse bijeenkomsten (alle cirkels samen) vervul je behoeften als: persoonlijke groei, bewustzijn, dankbaarheid, verwondering, ontspanning(me-time), gezondheid…

Met de andere bijeenkomt, in je intieme cirkel, vervul je behoeften als: verbinding, vertrouwen, openheid, mildheid, inspiratie, eenheid etc.

ZIJN DIT PRECIES DE WAARDEN EN BEHOEFTEN WAAR JIJ NAAR VERLANGT?

Voor maar €14,44 per maand ben jij lid

Gun jezelf dit cadeau

Wat deelname aan deze community jou kan brengen:

Je gaat échte gelijkgestemden ontmoeten. Deze community bestaat namelijk uit kleine 'cirkels'. 1 cirkel bestaat uit maximaal 10 leden. Ik ga deze cirkels niet random laten ontstaan! Ik stuur iedereen een vragenlijst op, waarin je kunt aangeven wat je verlangens zijn, waar jij van 'aan' gaat. Welke type mensen omring jij jezelf het liefst mee? Wat zijn dingen waar je tegenaan loopt privé of op je werk? Wat zijn je dromen? En nog een aantal soortgelijke vragen. Aan de hand van jullie input zullen de cirkels ontstaan.

Ik heb al een aantal berichtjes ontvangen waarin jullie je interesses aangaven voor een bepaalde cirkel. Ik kan je dus al wel wat inzicht geven in cirkels die waarschijnlijk gaan ontstaan. Ik kreeg een berichtje van iemand die ik 'een visionair' noem. Vaak zijn dit ook pioniers. Zij is werkzaam in het onderwijs. Pioniers zijn vaak werkzaam in de grote systemen, zoals onderwijs of in de zorg. Waarin (helaas) 'vormen' niet zo snel veranderen, waarin werkwijzen verouderd zijn en niet meer goed passen bij deze tijd. Wat je nu dus ziet is dat er bij visionairs wrijving ontstaat. Je zou het zo graag anders zien, je gunt iedereen zo veel beter en meer. Hierin ben je misschien wel helemaal alleen, of misschien samen met een handjevol collega's. Je weet niet goed waar je moet beginnen en het maakt je soms moedeloos. 

Hoe mooi om een cirkel te vormen met anderen zoals jij? Zodat jullie elkaar kunnen inspireren en motiveren. Tips uitwisselen over hoe je bepaalde veranderingen al wel in werking hebt gezet. Waaruit je hoop put om door te blijven gaan en misschien wel helemaal 'op te gaan staan' en zichtbaar te worden.

Andere cirkels waar ik ook vrij zeker van ben dat die gaan komen zijn: een cirkel voor ondernemers. Een cirkel voor nog niet ondernemers :p, die dat wel graag zouden willen. Een thema cirkel, bijvoorbeeld over hooggevoeligheid. Onthoudt: alles is mogelijk! Ik ga graag mee in jouw behoeften. Ik zie mijzelf hierin vooral als de organisator en de verbinder. Inhoudelijk ga ik mee met jullie. De ideeënbox is dus geopend :p (onderaan de vragenlijst is daar ruimte voor)

Deelname aan deze community zorgt ervoor dat er continu zaadjes worden geplant in je systeem. Wanneer die zaadjes beginnen te groeien zou het mij niks verbazen dat je je krachtiger gaat voelen. Meer je ware zelf durft te zijn. Echt gaan staan waarvoor je wilt staan. Actiestappen gaat zetten richting jouw waarden. Zodat je op jou unieke wijze bijdraagt aan het creëren van een nieuwe wereld. Een wereld vol harmonie, compassie en liefde.

SPREEKT DIT IDEE VAN INTIEME CIRKELS JE AAN?

Eindelijk contact met échte gelijkgestemden

Geef dan dit membership aan jezelf

Praktisch:

Om tussentijds contact met de leden van jouw persoonlijke cirkel te kunnen hebben, maak ik een whatsapp groep voor jullie aan. Zelf zit ik ook in deze groep 🙂 Ik vind het leuk om af en toe met jullie mee te denken, te sparren, jullie vragen te beantwoorden. 

De sessies vinden plaats via het gratis programma Microsoft Teams

De sessie met de hele community samen (ademwerk, yoga nidra etc) wordt opgenomen. Als je hier niet live bij kunt zijn, dan kun je alsnog deelnemen aan de sessie op een ander moment

De sessie met de intieme cirkel wordt niet opgenomen, omdat ik wil stimuleren dat iedereen hier live bij is, zodat echte interactie mogelijk is

Data van de sessies in je intieme cirkel spreek ik met jullie af, die staan dus nu nog niet vast. Data van de sessies met de hele community staan al wel vast. Data voor 2022 zijn: maandagavonden 19:30 uur, 24 oktober, 21 november, 19 december. Deze worden opgenomen! Dus het maakt niet uit als je deze data niet kunt.

Betaling vindt maandelijks plaats via automatische incasso. De maandelijkse bijdrage is €14,44(incl. btw). Deze prijs is inclusief 2 waardevolle live meetings van gemiddeld 1,5 uur per keer. Het is inclusief een intieme whatsapp groep en als bonus krijg je 10% korting op veel van mijn fysieke events.

 

 

Voorwaarden


Deelname kan door mij een mail te sturen, na het invullen van de vragenlijst + toestemming geven voor de automatische incasso is je lidmaatschap compleet.

Bij deelname ben je automatisch lid voor minimaal 4 maanden, daarna is het mogelijk om maandelijks op te zeggen.

GA JIJ JEZELF DIT MAANDELIJKS CADEAU GEVEN?

Waarmee je zorgdraagt voor jouw mentale, fysieke en spirituele verlangens