Chantal Kleinjan – Groningen

Self Healing
Ceremonie

Waarin je leert en ervaart hoe het is om JEZELF te helen. Zodat je vanaf nu meer gaat putten uit je eigen krachtige bron, waardoor je jezelf beter kan dragen en ondersteunen in je dagelijks leven.

Ceremonie

Self Healing Ceremony

“De wereld helen, begint bij jezelf”

Het is prachtig om af en toe een Healing sessie van een ander te ontvangen, maar hoe mooi zou het zijn als je wanneer je dit nodig hebt, deze heling ook aan jezelf kunt geven?

Dat je over het algemeen jezelf leert dragen, (energetisch) te voeden en liefde & warmte aan jezelf geeft.

Dat is de reden dat ik deze ceremonie ga faciliteren. Ik gun jou de ervaring en het vertrouwen dat je jezelf kunt helen. Zodat je bij wijze van 80% van de tijd, uit Jezelf kunt putten. Uit de enorm krachtige Lichtbron die ook in jou zit! (En dus niet alleen in mij en in andere ‘healers’ :p)

En daarnaast is het heerlijk om af en toe ook iets van een ander te ontvangen! Dat doe ik zelf ook.

Maar hoe mooi zou de wereld zijn…. Als iedereen wat meer liefdevolle aandacht aan zichzelf zou geven? Dat is wat Energie is als je het mij vraagt. Liefde. Ze zijn synoniemen. 

(Zelf)Liefde en Heling zijn de 2 hoofdthema’s tijdens deze 3,5 uur durende ceremonie!

Het allergrootste cadeau is dat jij tijdens deze ceremonie van mij een inwijding ontvangt (reiki 1). Dit betekent dat jouw energie kanaal wordt opgeschoond/geopend. Iedereen heeft een energie kanaal en dus ook iedereen kan met energie werken. Alleen moet deze ‘geactiveerd’ worden, dat gebeurt dus tijdens het bijzondere moment waarin ik jou 1 op 1 inwijdt.

Vervolgens is voor mij het belangrijkste woord dat ik koppel aan werken met energie: Vertrouwen.

Als je iets nog nooit hebt gedaan, heb je er waarschijnlijk geen vertrouwen in dat je het kunt toch? (Dit hoor ik ook zó vaak van klanten; vaak zijn ze wel geïnteresseerd in het volgen van een reiki cursus, maar zijn ze bang dat ze het niet kunnen)

Daarom mag je aan het begin veel vertrouwen opbouwen dat je het wél kunt. Dit gaan we zeker doen tijdens deze ceremonie. Middels verschillende oefeningen ga jij ervaren hoe het is om een healing te geven, aan jezelf en ook aan een ander. En ga je dus ook ervaren hoe het is om een healing te ontvangen.

Want na het ontvangen van de inwijding is het natuurlijk wel heel prettig als je daadwerkelijk fysiek ervaart ‘wauw ik kan en doe dit nu echt!’ 

'Deel 1' van deze ceremonie bestaat uit; uitleg over energie, hoe kan ik mezelf helen? De inwijding en op verschillende manieren oefenen en ervaren.

Dan is het tijd voor deel 2. Waarin we echt de diepte ingaan wat zelf heling betreft. Ik heb over de jaren heen een aantal hele mooie, specifieke rituelen leren kennen en die wil ik heel graag delen met jullie. 

In 'deel 1' heb ik je al geleerd hoe je jezelf een kort en krachtige complete healing kunt geven (alle hoofdchakra’s). Nu is het tijd voor een deep cleanse. We gaan een hele krachtige en uitgebreide Womb Healing doen. 

Dit maakt dat ik deze ceremonie als een prachtige verdieping op de rite of the womb zie. Want tijdens die rite heb jij natuurlijk allerlei heling rondom de baarmoeder ontvangen. Alleen lopen we als mensen natuurlijk ook altijd weer nieuwe trauma’s en energetische verbindingen op. Dit gebeurt zelf dagelijks! Dat is ook gewoon onderdeel van het leven.

Daarom vind ik het zo belangrijk dat iedereen leert (als we dit toch eens op school zouden leren ;)) om zijn/haar eigen energetische systeem schoon te houden. Door dus regelmatig energetische tools en rituelen voor jezelf te doen.

We beginnen met een krachtige ‘Loslaat’ oefening. Stilstaan bij alle energetische verbindingen(koorden) die jij tot nu toe in je leven hebt opgebouwd en waarvan jij waarschijnlijk nog allerlei (niet helpende) lijntjes hebt lopen naar je baarmoeder. Dit hoef je niet alleen te doen, ik begeleid je hier doorheen in meditatie vorm. Toen ik dit ritueel voor het eerst deed voelde ik me de dagen daarna letterlijk lichter. Lichter rondom mijn schouders vooral, alsof ik veel last van anderen op mijn schouders droeg. Deze oefening kun je in de toekomst thuis zelf herhalen, telkens wanneer je vermoed dat er nieuwe energetische koorden zijn ontstaan. Een prachtige tool om jouw energieveld schoon te houden.

Daarna gaan we nog een stap verder; de lijnen zijn nu (vanuit liefde) doorgesneden nu is het tijd om alle laatste restjes die in je systeem zitten op te schonen. Jij krijgt van mij een specifieke edelsteen (eentje die als kwaliteit heeft dat hij letterlijk laag trillende energieën uit het lichaam onttrekt). En onder begeleiding van mij ga jij zelf met jouw steen en jouw healingpower die je vanaf nu voor altijd in je handen bij je draagt, dit womb cleansing ritueel uitvoeren. Dit is vanaf dat moment uiteraard jouw steen die je ook mee naar huis neemt.

Dit is toch ongelofelijk waardevol? Want besef je je dat je alle ervaringen en rituelen die je tijdens deze ceremonie ondergaat, mee naar huis neemt! Dit kun je daarna altijd zelf blijven toepassen. Letterlijk voor altijd, waar je ook bent, wanneer je er ook behoefte aan hebt draag jij het ‘goud’ in eigen handen. Dat is eigenlijk onbetaalbaar. Deze ceremonie draait dus eigenlijk om zelfliefde. Gun jij het jezelf genoeg om tijd te nemen voor dit soort rituelen en zelf actief bij te dragen aan jouw algeheel welzijn. 

Als afronding van deze ceremonie komen we weer als groep samen (+/- 4 deelnemers) en gaan we een reiki cirkel vormen. Dit is een enorm mooie en ook wel ontroerende oefening vind ik. We gaan samen een enorme bubbel aan energie opwekken. Die energie kunnen we dan via onze intentie sturen naar verschillende mensen/dieren/groepen die deze healing nu nodig hebben.

En dan ga je met héél veel unieke ervaringen, kennis, en self healing tools weer naar huis. 

Enkele praktische punten:

Je hebt een notitieboekje bij de hand, dus een aantal dingen die echt belangrijk zijn kun je tussendoor zeker opschrijven.

Ik ben reiki master (zowel 3A als B) wat betekent dat ik reiki cursussen mag geven. Dit heb ik ook 1,5 jaar gedaan, maar de cursus vorm; het schoolse met cursus boekje etc is niet helemaal mijn ding. Daarom heb ik er nu deze prachtige ceremonie van gemaakt. Mocht je reiki behandelingen willen geven in je eigen praktijk dan kun je beter de reiki 1 cursus bij iemand anders volgen. In deze ceremonie leer je namelijk niet hoe je het 'officieel' aan een klant moet geven, het gaat echt om zelf heling! (je ontvangt na afloop dus ook geen reiki certificaat)

Heb jij al eerder je reiki 1 inwijding ontvangen? Dan kun je alsnog deelnemen aan deze ceremonie! Ipv de inwijding ontvang je dan van mij een reiki Blessing (is een boost in jouw healing power)

Je hoeft nog geen enkele vorm van ervaring met energiewerk te hebben voordat je deelneemt aan deze ceremonie. Dus ook al heb je nog nooit een healing ontvangen van iemand, dan kun je gewoon deelnemen. Als je het te spannend vind dan zou je wel eerst de rite of the womb ceremonie bij me kunnen volgen. 
Ergens in deze tekst schrijf ik dat je deze ceremonie kunt zien als een mooie vervolg en een verdieping op de rite of the womb. Hier wil ik nog bij zeggen dat je niet perse eerst de rite of the womb moet hebben gevolgd.

Voor deze ceremonie ontvang ik als uitwisseling van jou een Gift. Met een vanaf prijs van 111 euro. Het is belangrijk dat je geeft wat voor jou goed voelt, wat jij vanuit liefde wilt geven en natuurlijk ook wat jouw financiële situatie je toestaat te geven. 

En dan natuurlijk de eerstvolgende datum voor deze self healing ceremony: zondagochtend 18 juni om 9 uur (tot 12:30) in Groningen stad. Aanmelden kan via het contact formulier op deze website of via een instagram dm.